Opstartstur 2019
Tidspunkt
18.08.2019 kl. 00.00 - 18.08.2019 kl. 13.00
Sted
Charlottenlund Travbane
Beskrivelse

xKære forældre og svømmere i K-afdelingen

Årets opstartstur nærmer sig. Vi gentager i år opstartsturen i mere hjemlige omgivelser, nærmere bestemt på travbanen i Charlottenlund. Vi skal ikke køre travløb, men lave en masse andre sjove aktiviteter, der er med til at ryste K-afdelingen sammen på tværs af holdene, så vi er klar til en ny, spændende sæson, hvor fællesskabet er et vigtigt fundament for udvikling og gode resultater i vandet.

Her er lidt praktiske informationer om turen:

Start: Vi mødes lørdag d 17. august kl. 10.30 foran Team Experts opgang på Travbanen, der vil stå et Gentofte beachflag.

Slut: Vi er færdige søndag d 18. august kl. 13.00 til afhentning samme sted.

Forplejning: Alle tre måltider (frokost-aften-morgen) samt mellemmåltider vil alt sammen være noget vi sørger for, men I skal huske eget bestik-tallerken & kop. Vi vil dog meget gerne have 3 forældre til at melde sig til at bage boller og 3 til at lave kage. Så hvis man har mulighed for at hjælpe med dette, så skriv gerne til os.

Pris: 595,- kr. I kan tilmelde jer og betale her senest torsdag den 16. august.

Husk:

• Badebukser/badedragt

• Håndklæde

• Eget bestik-tallerken & kop

• Klubtøj – både t-shirt og shorts

• Briller og badehætte

• Sovepose og evt hovedpude

• Liggeunderlag

• Praktiske sko og udendørs tøj til vejret

• Indendørs sko

• Hverdagstøj til 1 dag

• Toilettaske

• Bamser og andet tøjdyr der får en til at sove trygt om natten

Forældre der deltager på turen:

Vi vil gerne have 2 forældre med som frivillige

Rammer for programmet:

Vi har struktureret og lavet et program for weekenden, der sørger for at alle er deltagende og aktive med hinanden på tværs af holdene. Vores mission er ikke at skræmme svømmerne, men at udfordre dem. Vi vil udfordre dem til at tage nogle roller, de normalt ikke finder sig selv i, støtte dem i at finde tillid hos klubkammerater de normalt ikke taler med, og ikke mindst skabe en stemning der er spændende og kontroversielt for dagligdagsrytmen.

Mobiltelefoner:

Et af de vigtigste formål med turen er at give svømmerne en god og stærk oplevelse af, at være en del en af Danmarks bedste svømmeklubber. Vi vil ikke forbyde mobiltelefoner på turen, men i stedet opfordre forældre og svømmere til at tale om, hvordan I bruger telefonen, så den bedst muligt understøtter turens formål. Nærvær og samvær i klubben er helt afgørende. Dette kan være svært at opnå, hvis svømmerne er optaget af at pleje andre sociale flader via deres mobiltelefoner, mens de er på tur.

For de yngste svømmere kan turen til tider komme til at virke overvældende - man kan blive træt, være øm i kroppen og få hjemve. Vi har et godt hold af både dygtige trænere og omsorgsfulde forældre (holdledere på turen er Michael og Morten) som er parat til at hjælpe med alle de udfordringer som svømmerne måtte få. Det bedste er at svømmerne henvender sig til trænerne eller holdlederne, hvis de får hjemve eller andre problemer. Erfaringen siger, at langvarige telefonsamtaler med far og mor ikke altid hjælper på situationen. Nogle gange tværtimod.

Vi glæder os til en sjov og hyggelig weekend

Mange hilsner fra

Alle trænerne i K-afdelingen

Kontaktpersoner:

Caroline Oxholm

Mail: caroline.oxen@gmail.com

Emilie Riisberg

Mail: emilie@meyernielsen.dk


Gentofte Svømmeklub