Leveret af Google OversætOversæt

Ønsker du at blive medlem af Gentofte Svømmeklub?

Bliv medlem her


Klubmodul henter siden
Aqua Beach Camp uge 31
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Aqua Beach Camp er for børn i alderen 7 til 12 år, som er glade for vand og vil tilbringe en hel uge sammen med andre vandglade børn og klubbens søde og dygtige instruktører. Hvis vi bliver nød til at aflyse p.g.a. Corona, returneres alle pengene med det samme.
Du får en hel uge mandag til fredag i sommerferien, hvor du er på stranden foran Charlottenlund Fort i vores nye lokaler fra kl. 09.00-15.00.
Her vil du blive modtaget af vores dygtige erfarne instruktører. Her kan du se hvor vi befinder os:
Barnet behøver ikke at være medlem af svømmeklubben for at deltage, men opret en profil og tilmeld jer Aqua Beach Camp.
Sammen med klubbens søde og dygtige instruktører får du fem dage med masser af svømning, livredning, kajak roning, sjov, leg. Hver dag vil byde på nye udfordringer både i vand og på land.
 
Aqua Beach Camp foregår i samarbejde med Dansk Svømmeunion. Du møder også en masse nye venner og trænerne vil gøre alt for, at du får en sjov og spændende uge.
 
Alle børn får udleveret en badehætte, som de skal have på i vandet.
 
Der er frokost alle fem dage med i prisen. Har barnet nogen allergier eller er vegetar, så venligst skriv det i bemærkninger ved tilmeldingen.
Derudover får alle der deltager en flot Aqua Beach Camp t-shirt og en goodiebag - husk at opgive t-shirt størrelse ved tilmelding. Der er ligeledes saftevand i pausen.
 
Vi mødes på stranden kl. 09.00 hver dag ved de hvide barakker (ved siden af Twin-spirits lokaler, de offentlige toiletter). Medbring svømmetøj, svømmebriller, håndklæde og tøj til fysisk aktivitet på land og tøj efter vejret, da vi skal være ude hele dagen. Klubben har dog et lokale, hvor vi kan trække ind i tilfælde af regnvejr.
 
Vi refunderer ikke beløbet ved evt. afmelding, så tilmeldingen er bindende. Hvis man ikke kan deltage og har betalt er man meget velkommen til at sælge den til andre børn som kunne være interesseret eller vi vil hjælpe ved at spørge ventelisterne.
 
Bemærk: Man skal være fyldt 7 år for at deltage.

Tilmeldte
42 /46
Tilmeldingsfrist
27.07.2020
Tidspunkt
27.07.2020 kl. 09.00 - 31.07.2020 kl. 15.00
Sted
Charlottenlund Fort
Pris
1750,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'

Facebook

Hovedsponsor

Samarbejdspartnere

Sponsorer