Leveret af Google OversætOversæt

Ønsker du at blive medlem af Gentofte Svømmeklub?

Bliv medlem her


Klubmodul henter siden
Aquachamp1-meget øvet
AQ1C
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info
Aquachamp1-meget øvet
 
Alder: ca. 9-15 år
 
Aquachamp1-meget øvet svømmer ca. 1000 m på 40 min. og kan svømme ryg, crawl og kendskab til ormeben.
 
Aquachamp1-meget øvet er et hold for ungdomssvømmere, der svømmer 40 min. en gang om ugen. Her trænes der teknik i alle fire svømmearter og svømmeren får kendskab til de fire andre vanddiscipliner: Livredning, synkronsvømning, vandpolo og udspring.
 
Der vil blive oprettet specielle events med disse fire vanddiscipliner i løbet af året. Der vil endvidere blive mulighed for at deltage i svømmestævne.
 
Aquachamp1 svømmer i Kildeskovshallen
Læs mere
Aquachamp1C-meget øvet er et ungdomshold som svømmer en gang om ugen i 40 min. Der bliver svømmet omkring 600-800 m pr. gang og svømmeren skal kunne svømme crawl og ryg og kendskab til ormeben. Tre gange om året bliver der afholdt stævner i svømmeskolen/konkurrenceafdelingen i weekenden. Det betyder, at der ikke vil være normal undervisning men i stedet tilbyder vi, at man kan deltage i enten svøm-langt, mini-stævne eller Store badedag. Der gives ingen økonomisk kompensation for aflysningerne. Se under menu "kalender" hvilke dage det drejer sig om. ”Såfremt undervisningen foregår i Kildeskovshallen, så henvend dig venligst første gang til Kildeskovshallens billetkontor. Du vil så udleverer adgangskortet til dit nye hold ved fremvisning af denne kvitteringsmail.”
Startdato
29.08.2021
Slutdato
19.06.2022
Pris
2200,00 kr.
Gebyr
300,00 kr..

Facebook

Hovedsponsor

Samarbejdspartnere

Sponsorer