Leveret af Google OversætOversæt

Ønsker du at blive medlem af Gentofte Svømmeklub?

Bliv medlem her

Det får du som sponsor

 
Et samarbejde med Gentofte Svømmeklub er et samarbejde med dansk svømning og Danmarks anden største idrætsgren. Et samarbejde med Gentofte Svømmeklub er også et samarbejde med Gentofte Kommunes anden største klub og om de værdier, klubben står for.

Fællesskab, viljen til resultater og glæden ved vand

Hvis du kunne tænke dig at blive sponsor i Gentofte Svømmeklub – eller du kender et firma, der vil – kan du henvende dig til sponsor@gentofteswim.dk


Klik for præsentation af klubben

Kommunikation om sponsorer
Sponsorudvalget arbejder tæt sammen med kommunikationsudvalget om at skabe opmærksomhed om svømmernes resultater og de firmaer, der støtter svømmerne.

Internettet
Den primære kommunikation med vores medlemmer og ansatte foregår via vores hjemmeside og klubbens Facebookside. Udover vores hjemmeside udsendes der nyhedsmails til medlemmerne, som beskriver stævner, svømmere, klub forhold mm. Udsendelse af vores nyhedsmails sendes til ca. 2100 familier primært i Gentofte Kommune.

Presse
Klubben benytter i forbindelse med alle større arrangementer lokalavisen for Gentofte Kommune, Villabyerne.

Events
Der afholdes i løbet af sæsonen en række events og informationsmøder for forskellige grupper af medlemmer i klubben, herunder kan nævnes: Stævner (fx Gentofte Open), Sponsorsvøm, forældremøder i konkurrenceafdelingen, fastelavn, julearrangement og Svøm lang for svømmeskolen, klubmesterskab og –fest for alle. 

Facebook

Hovedsponsor

Samarbejdspartnere

Sponsorer