Leveret af Google OversætOversæt

Ønsker du at blive medlem af Gentofte Svømmeklub?

Bliv medlem her

Kære svømmere og forældre,

Vi håber, at I har haft en god sommer og vi glæder os til at se jer til svømmeundervisning fra mandag d.23. august.

Her er vigtig informationer til jer, som skal have undervisning på:

Søgårdsskolen klik HER
Strandlund klik HER
Kildeskovshallen klik HER
I kan læse mere om svømmeskolen og hvornår vi afholder arrangementer for svømmeskolen HER
Opstart

Vi håber, at du eller dit barn hurtigt falder til og bliver glad for at gå på holdet.

De første par gange vil trænerne se svømmerne an og ud fra det, sætte niveauet for holdet. Der kan ske omrokeringer/flytninger på holdene.

Vi håber derfor, at I har lidt tålmodig i starten, indtil holdene og niveauet endelig er sat.

Til de svømmere som svømmer i Kildeskovshallen, vil der den første uge være en GSK træner i forhallen og uddele adgangskort til omklædningen. Derefter skal I henvende jer i billetlugen for afhentning.
Ferieplan og kalender
Kalender, ferieplan og aflysninger finder I øverst i menuen under "kalender" på www.gentofteswim.dk

Kontroller jeres børns profil

Venligst kontrollér at jeres e-mail adresser og mobiltelefon-numre er korrekte under jeres børns eller egne profiler på vores hjemmeside, så vi er sikre på, at I modtager nyhedsbreve, invitationer til arrangementer og eventuelle aflysninger. I kan læse HER hvordan I gør.

Husk at vaske jer inden undervisningen

Det er vigtigt, at vaske sig grundigt med sæbe - uden badetøj - for at undgå at der kommer bakterier i vandet. Dermed er du med til at reducere klorindholdet, fordi svømmehallen bliver nødt til at kommer ekstra klor i vandet, for at holde det rent. Det er både sundere for din krop og indeklimaet.

Venteliste
Ventelisterne sker helt automatisk. Vi kan derfor ikke svare på, hvor længe man står på venteliste. Opstår der en ledig plads på holdet, vil den første på ventelisten få tilbudt pladsen og du vi modtage en mail. Du har 72 timer til at tilmelde dig, før pladsen går videre til den næste på ventelisten. Du har selv mulighed for at logge på din profil og tjekke, hvilket nummer du er på ventelisten. Klik HER
Hvilket hold er jeg tilmeldt?
Er du i tvivl om, hvilket hold du er tilmeldt, kan du logge ind på din profil og se hvilket hold og tidspunkt du skal svømme på. Klik HER til Klubmodul. Kan du ikke huske dit password, kan du få tilsendt et nyt, ved at klikke på "glemt password".
Kontoret

Har I nogen spørgsmål vedrørende jeres tilmelding, kan I henvende jer til kontoret, som har telefontid tirsdag kl. 12.00-14.00 og torsdag kl. 16.00-18.00 på telefon 39774425. I kan også sende en mail til kontor@gentofteswim.dk.


Med venlig hilsen – Kontoret i Gentofte Svømmeklub

Facebook

Hovedsponsor

Samarbejdspartnere

Sponsorer