Leveret af Google OversætOversæt

Ønsker du at blive medlem af Gentofte Svømmeklub?

Bliv medlem her

Tilmelding til ny sæson 2020/2021

Hvordan foregår tilmeldingen til den nye sæson i svømmeskolen?


Al tilmelding foregår elektronisk via vores tilmeldingssystem klubmodul eller ved at gå ind på www.gentofteswim.dk og klik på “tilmelding”. Tilmelding foregår efter først-til-mølle princippet og eksisterende medlemmer har fortrinsret og får tilbudt pladser først til den nye sæson. Derefter bliver der åbnet op for tilmelding for ventelister/passive og til sidst nye medlemmer.

Husk disse datoer, hvis du vil være sikker på en plads i den nye sæson.

Er du allerede medlem i svømmeskolen?

Fra Mandag d. 25. maj vil du modtage en mail med hvilket hold som vi anbefaler jeres barn skal svømme på til næste sæson. Har du nogen kommentarer til anbefaling af hold, så tag en snak med træneren og helst ikke kontoret, da kontoret ikke kender jeres barns niveau.

Du kan finde holdoversigten for den nye sæson 2020/2021 på www.gentofteswim.dk under menu “Tilmelding” eller klik HER, så du kan se hvornår de forskellige hold svømmer og du kan så forberede dig på hvilke tider/dage du ønsker men det er ikke muligt at tilmelde dig et hold før mandag d. 15. juni kl. 18.00. Venligst vær opmærksom på, at der kan helt frem til tilmeldingsdatoen forekomme ændringer i tider på holdene.

Mandag d. 15. juni kl. 18.00
kan eksisterende medlemmer/passive gå ind på www.gentofteswim.dk og klikke på menuen “Tilmelding” og klikke på "Holdtilmelding" og finde den holdtype du er blevet anbefalet. I år vil der være “kø system” på tilmeldingssiden, så systemet ikke bliver overbelastet og tilmeldingen går retfærdigt til.

Husk derfor at opdatere din profil i vores klubmodul, så du er sikker på at modtage mailen. Modtager du ikke en informationsmail med hvilket hold vi anbefaler, så check din SPAM indbakke eller under din profil i Klubmodul under "mine tilmeldinger". Læs hvordan HER

Hvis du vil være sikker på en plads i den nye sæson, så har eksisterende medlemmer kun frem til onsdag d. 17. juni kl. 12.00 til at tilmelde sig et hold, da vi herefter åbner op for at ventelister kan tilmelde sig et hold.

Husk at logge ind med den rigtige profil. Altså den profil, hvor du er tilmeldt et hold i denne sæson. Bruger du en forkert profil eller opretter en ny profil, kan du IKKE tilmelde dig et hold. Kan du ikke huske dit password, kan du få det tilsendt pr mail, ved at trykke på ”Glemt password?” på forsiden af vores Klubmodul. Vi anbefaler, at du får skrevet jeres brugernavn og password ned til den rigtige profil, så du ikke skal bruge tid på det på tilmeldingsdagen.

Betalingen kan kun ske med Dankort ved tilmeldingen, og der sendes en bekræftelse til den i profilen opgivne e-mailadresse, når du har tilmeldt dig et hold. Husk at tilmeldingen først er gået i orden når I har modtaget en bekræftelse på mail med holdtilmeldingen.

Vi forbeholder os ret til at annullere din tilmelding, hvis du ikke tilmelder dit barn den holdtype, som barnet er blevet vurderet til, af træneren. Er dit barn f.eks. vurderet til at svømme på delfin øvet, må du kun tilmelde barnet, et delfin øvet hold.

Onsdag d. 17. juni kl. 18.00 kan VENTELISTERNE tilmelde sig hold. De vil modtage en mail med information omkring tilmelding.

Ønsker du at blive medlem?


Torsdag d. 18. juni kl. 18.00 åbner vi tilmeldingen for nye medlemmer via www.gentofteswim.dk og ved at klikke på menuen “Tilmelding” og derefter vælge "Holdtilmelding". Du skal oprette en profil først, før du kan tilmelde dit barn på et hold.

I år afholder vi ikke prøvesvømning for nye medlemmer på grund af Corona, så derfor tilmeld dit barn det hold der passer bedst ud fra vores beskrivelser. Når dit barn kommer til svømning de første par gange, vil trænerne vurdere om holdet passer til barnets niveau. Hvis ikke det passer, vil vi i samråd med forældrene, finde et passende hold. 

Facebook

Hovedsponsor

Samarbejdspartnere

Sponsorer