Leveret af Google OversætOversæt

Ønsker du at blive medlem af Gentofte Svømmeklub?

Bliv medlem her

Tilmelding til ny sæson 2021/2022

Hvordan foregår tilmeldingen til den nye sæson i svømmeskolen?

Al tilmelding foregår elektronisk via vores tilmeldingssystem klubmodul eller ved at gå ind på www.gentofteswim.dk og klik på “tilmelding”. Tilmelding foregår efter først-til-mølle princippet og eksisterende medlemmer har fortrinsret og får tilbudt pladser først til den nye sæson. Derefter bliver der åbnet op for tilmelding for ventelister/passive og til sidst nye medlemmer.Er du allerede medlem i svømmeskolen?

Mandag d. 25. maj vil du modtage en mail med hvilket hold som vi anbefaler jeres barn skal svømme på til næste sæson. På grund af de mange Corona aflysninger i år vil alle nuværende medlemmer blive tilbudt det samme hold som de er tilmeldt i indeværende sæson.  

Har du nogen kommentarer til anbefaling af hold, så tag en snak med træneren og helst ikke kontoret, da kontoret ikke kender jeres barns niveau.

Du kan finde holdoversigten for den nye sæson 2021/2022 fra den 20/4  på www.gentofteswim.dk under menu “Tilmelding”  så du kan se hvornår de forskellige hold svømmer - klik evt. HER.  Du kan så forberede dig på hvilke tider/dage du ønsker, men er du ny i klubben og ikke på venteliste, er det ikke muligt at tilmelde dig et hold før mandag d. 15. juni kl. 18.00. Venligst vær opmærksom på, at der kan helt frem til tilmeldingsdatoen forekomme ændringer i tider på holdene.

Vigtige Dato'er for medlemmer og ventelisten 

Husk disse datoer, hvis du vil være sikker på en plads i den nye sæson. 

 Den 7/6  vil eksisterende medlemmer blive tilbudt at kunne tilmelde det samme hold de har gået på i år, på samme tidspunkter. I vil have modtaget en mail med et direkte link som I skal benytte. 

Den 10/6 kl 18.00 åbner vi op for eksisterende medlemmer, der ikke ønskede at fortsætte på det hold de var blevet tilbud den 7/6, men i stedet ønsker at skifte hold. Ligeledes åbner vi op for Ventelistemedlemmerne !  Der vil være køsystem tilkøblet 

 

Vigtige dato'er nye medlemmer

Den 15/6 juni kl. 18.00 åbner vi tilmeldingen for nye medlemmer via www.gentofteswim.dk og ved at klikke på menuen “Tilmelding” og derefter vælge "Holdtilmelding". Du skal oprette en profil først, før du kan tilmelde dit barn på et hold. Der vil være køsystem tilkøblet

 

Generel information 

Husk at opdatere din profil i vores klubmodul, så du er sikker på at modtage mailen og i øvrigt klar til at tilmelde dig. Modtager du ikke en informationsmail med hvilket hold vi anbefaler, så check din SPAM indbakke eller under din profil i Klubmodul under "mine tilmeldinger". Læs hvordan HER

Husk at logge ind med den rigtige profil. Altså den profil, hvor du er tilmeldt et hold i denne sæson. Bruger du en forkert profil eller opretter en ny profil, kan du IKKE tilmelde dig et hold. Kan du ikke huske dit password, kan du få det tilsendt pr mail, ved at trykke på ”Glemt password?” på forsiden af vores Klubmodul. Vi anbefaler, at du får skrevet jeres brugernavn og password ned til den rigtige profil, så du ikke skal bruge tid på det på tilmeldingsdagen.

Betalingen kan kun ske med betalingskort ved tilmeldingen, og der sendes en bekræftelse til den i profilen opgivne e-mailadresse, når du har tilmeldt dig et hold. Husk at tilmeldingen først er gået i orden når I har modtaget en bekræftelse på mail med holdtilmeldingen.

Vi forbeholder os ret til at annullere din tilmelding, hvis du ikke tilmelder dit barn den holdtype, som barnet ikke har kompetencer til. Så hvis du ikke vælger at fortsætte på samme hold, er det en god ide at tale med den nuværende træner for at sikre at et holdskifte vil blive en succes. 

I år afholder vi ikke prøvesvømning for nye medlemmer på grund af Corona, så derfor tilmeld dit barn det hold der passer bedst ud fra vores beskrivelser. Når dit barn kommer til svømning de første par gange, vil trænerne vurdere om holdet passer til barnets niveau. Hvis ikke det passer, vil vi i samråd med forældrene, finde et passende hold. 

 

Facebook

Hovedsponsor

Samarbejdspartnere

Sponsorer