Leveret af Google OversætOversæt

Ønsker du at blive medlem af Gentofte Svømmeklub?

Bliv medlem her


Klubmodul henter siden
Aquachamp1-meget øvet | AQ1C
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Aquachamp1C-meget øvet er et ungdomshold som svømmer en gang om ugen i 40 min. Der bliver svømmet omkring 600-800 m pr. gang og svømmeren skal kunne svømme crawl og ryg og kendskab til ormeben. Tre gange om året bliver der afholdt stævner i svømmeskolen/konkurrenceafdelingen i weekenden. Det betyder, at der ikke vil være normal undervisning men i stedet tilbyder vi, at man kan deltage i enten svøm-langt, mini-stævne eller Store badedag. Der gives ingen økonomisk kompensation for aflysningerne. Se under menu "kalender" hvilke dage det drejer sig om. ”Såfremt undervisningen foregår i Kildeskovshallen, så henvend dig venligst første gang til Kildeskovshallens billetkontor. Du vil så udleverer adgangskortet til dit nye hold ved fremvisning af denne kvitteringsmail.”
Du er ved at tilmelde
Tid/Sted
Søndag: 16:10-16:50
Startdato
06.09.2020
Plads på venteliste
Du bliver nummer 1 af 4 pladser
Pris
50,00 kr.

Regler for ventelisten
Du betaler 50,00 kr. for at være på ventelisten, der kan højst være 4 på venteliste til HOLD Aquachamp1-meget øvet ( AQ1C ) .

Bliver der en ledig plads sender vi en mail til nr. 1 på ventelisten om at pladsen er ledig, nr. 1 har så 72 timer til at tilmelde sig holdet, sker det ikke ryger der en mail afsted til nr. 2 på ventelisten osv.. efter 288 timer bliver pladsen åben for alle.

Din ventelisteplads forsvinder, hvis du takker nej til tilbudt plads 1 gange.

Pengene refunderes ikke.

Facebook

Hovedsponsor

Samarbejdspartnere

Sponsorer