Leveret af Google OversætOversæt

Ønsker du at blive medlem af Gentofte Svømmeklub?

Bliv medlem her

Tilmelding til ny sæson 2023/2024


Hvordan foregår tilmeldingen til den nye sæson i svømmeskolen?

Al tilmelding foregår elektronisk via vores tilmeldingssystem klubmodul eller ved at gå ind på www.gentofteswim.dk og klik på “tilmelding”. Tilmelding foregår efter først-til-mølle princippet og eksisterende medlemmer har fortrinsret og får tilbudt pladser først til den nye sæson. Derefter bliver der åbnet op for tilmelding for ventelister/passive og til sidst nye medlemmer.

Er du allerede medlem i svømmeskolen?

Fra mandag d. 22. maj til onsdag d. 24. maj 2023 vil du modtage en mail med hvilket hold som vi anbefaler dig eller dit barn skal svømme på til næste sæson.  

Har du nogen kommentarer til anbefaling af hold, så tag en snak med træneren og helst ikke kontoret, da kontoret ikke kender jeres barns niveau.

Du kan finde holdoversigten for den nye sæson 2023/2024 fra d. 22. maj på www.gentofteswim.dk under menu “Tilmelding”  så du kan se hvornår de forskellige hold svømmer - klik evt. HER.  Du kan så forberede dig på hvilke tider/dage du ønsker. Venligst vær opmærksom på, at der kan helt frem til tilmeldingsdatoen forekomme ændringer i tider på holdene.

Vigtige dato'er for medlemmer og ventelisten 

Husk disse datoer, hvis du vil være sikker på en plads i den nye sæson. 

D. 22. maj kan du finde holdoversigten for den nye sæson 2023/2024 på www.gentofteswim.dk under menu "tilmelding".

D. 6. juni kl. 18.00 åbnes tilmeldingen for eksisterende medlemmer med kø-system. Tilmeldingen foregår ved at gå ind på vores hjemmeside www.gentofteswim.dk og trykke på "tilmelding" i menuen og derefter "holdtilmelding". Find den holdtype som du eller dit barn er blevet anbefalet og tilmeld og betal. Med kø-systemet er det også muligt, at tilmelde flere familiemedlemmer som er medlem af klubben, når først det er din tur. Pladserne på holdene udbydes efter "først til mølle" princippet.

D. 8. juni kl 18.00 åbnes tilmeldingen for vores ventelister/passive medlemmer, så hvis du som eksisterende medlem ønsker at være sikret en plads, anbefaler vi, at du tilmelder dig inden denne dato.

D. 12. juni kl. 18.00 åbnes op for nye medlemmer.

Vigtige dato'er nye medlemmer

Den 12. juni kl. 18.00 åbner vi tilmeldingen for nye medlemmer via www.gentofteswim.dk og ved at klikke på menuen “Tilmelding” og derefter vælge "Holdtilmelding". Du skal oprette en profil først, før du kan tilmelde dig eller dit barn på et hold. Der vil være køsystem tilkoblet. 

Vigtig information til eksisterende medlemmer

Husk at opdatere din profil i vores klubmodul, så du er sikker på at modtage oprykningsmailen. Modtager du ikke en informationsmail med hvilket hold vi anbefaler, så check din SPAM indbakke eller under din profil i Klubmodul under "mine tilmeldinger". Læs hvordan HER

Husk at logge ind med den rigtige profil. Altså den profil, hvor du er tilmeldt et hold i denne sæson. Bruger du en forkert profil eller opretter en ny profil, kan du IKKE tilmelde dig et hold. Kan du ikke huske dit password, kan du få det tilsendt pr. mail, ved at trykke på ”Glemt password?” på forsiden af vores Klubmodul. Vi anbefaler, at du får skrevet dit brugernavn og password ned til den rigtige profil, så du ikke skal bruge tid på det på tilmeldingsdagen.

Betalingen kan ske med Mastercard, Visa/Dankort, Dankort eller MobilePay ved tilmeldingen, og der sendes en bekræftelse til den i profilen opgivne e-mailadresse, når du har tilmeldt dig et hold. Husk at tilmeldingen først er gået i orden, når du har modtaget en bekræftelse på mail med holdtilmeldingen. Modtager du ikke en bekræftelse, så kan du finde din bekræftelse under din profil. Læs HER


 

Facebook

Hovedsponsor

Samarbejdspartnere

Sponsorer