Leveret af Google OversætOversæt

Ønsker du at blive medlem af Gentofte Svømmeklub?

Bliv medlem her

 

Gentofte Svømmeklub har fornøjelsen af, at invitere til ICE Challenge som er et åbent vand stævne som bliver afviklet over tre stævner. I august og oktober blev det afholdt fra Charlottenlund Fort og i januar bliver det afholdt i Skovshoved Havn.

Grundet lukkede svømmehaller, har forrige vinter bevist for mange havsvømmere, at det er muligt at svømme i havet året rundt på trods af koldt vand, sne, isflager og grødis. Hvis bare du har det rigtige udstyr på og vænner dig til det kolde vand, er det muligt at svømme i havet året rundt.  

Vi håber, at vi med dette stævne kan få flere til at svømme i havet året rundt og slutte ICE Challenge af i januar og kalde dig selv en ICEMAN/ICEWOMAN. 

For at deltage i ICE Challenge, behøver du ikke deltage i alle tre stævner. Du må tilmelde dig et, to eller alle tre stævner, alt efter hvad der passer dig.

Til første etape af ICE Challenge i august, stillede 122 svømmere til start. Vejret viste sig for sin bedste side, med høj sol og fladt vand. I oktober var vi heldige igen med vejret og havde høj sol og en let brise fra syd/sydøst og 82 svømmere stillede til start.

Tredje og sidste etape af ICE Challenge finder sted lørdag d. 8. januar fra Skovshoved Havn og vi håber at se rigtig mange glade havsvømmere. Til januar stævnet kan du vælge imellem 25m, 50m, 100m, 500m, 1000m og 1500m og der er medaljer til alle. Skovshoved Havbad stiller saunaer til rådighed og en varm kop kaffe/kakao efter svømmeturen, så du kan få varmen efter svømmeturen.

Da vandet i januar kan være mellem 2-4 grader, kræver det tilvænning at svømme i havet, så bliv ved med at svømme ude i havet, så du vænner din krop til det kolde vand.  På de lange distancer (500m, 1000m og 1500m) skal du af sikkerhedshensyn svømme med våddragt, neoprenhætte/sokker/handsker. Til de korte distancer (25m, 50, og 100m) kan du stille op uden våddragt.

Læs/tilmeld dig HER  

Se billeder fra august stævnet HER 

Se billeder fra oktober stævnet HER

Se videoen HER 

 

Savner du nogen at svømme med, så kan du læse mere HER om havsvømmefællesskabet i Gentofte Svømmeklub. Læs vores FAQ omkring svømning i koldere vand og hvilket udstyr vi anbefaler HER

 

Facebook

Hovedsponsor

Samarbejdspartnere

Sponsorer