Leveret af Google OversætOversæt

Ønsker du at blive medlem af Gentofte Svømmeklub?

Bliv medlem her

Antidoping

 
Gentofte Svømmeklub er medlem af Dansk Svømmeunion og følger dermed alle tilgængelige love og regler fastlagt af idrættens officielle organisationer.

Som svømmer og medlem af Gentofte Svømmeklub må du jf. vores vedtægter og ovenstående love og regler naturligvis ikke benytte ulovlige præparater. Vær især opmærksom på, hvis du spiser kosttilskud indkøbt på internettet og hvis din læge ordinerer receptpligtig medicin. Det er dit ansvar at få tjekket om præparatet må anvendes og ikke står opført på WADAs liste over forbudte præparater.

Ordinerer din læge medicin til dig, så følg nedenstående simple vejledning fra Anti Doping Danmark. At gennemgå vejledningen sikrer dig ift. at have styr på om den medicin du indtager er på dopinglisten. Du kan ikke altid regne med, at den ordinerende læge kender alle opdaterede antidoping regler.


Dispensationsregler (TUE-regler)
Anti Doping Danmark (ADD) følger WADA’s regler for dispensation til brug af lægemidler i forbindelse med behandling.

Er du idrætsudøver, og har du fået stillet en diagnose og skal behandles med medicin, der indeholder stoffer på Dopinglisten, skal du følge disse regler. Men det betyder ikke, at du nødvendigvis skal søge om dispensation fra Dopinglisten. Læs nedenstående vejledning og bliv klogere.

Følg de 4 TUE-TRIN, og se om du skal søge om dispensation?

  1. Er min medicin på Dopinglisten?
  2. Hvilken udøvergruppe tilhører jeg?
  3. Hvornår skal jeg sende dispensationsansøgningen?
  4. Hvordan udfylder jeg dispensationsansøgningen?

HUSK: Det er altid dig selv, der har ansvar for at vide, hvad der er doping, og om du overtræder gældende regler, samt at al medicin ordineret af din læge og dispenseret med en TUE er personlig.

Der kan læses mere om retningslinjer hos Anti Doping Danmark og hos Dansk Svømmeunion. Se eventuelt også Anti Doping Danmarks online antidoping kursus.

Hvis I/du er itvivl, så kontakt klubchef Christian Toft på klubchef@gentofteswim.dk for yderligere vejledning. 

Facebook

Hovedsponsor

Samarbejdspartnere

Sponsorer