Leveret af Google OversætOversæt

Ønsker du at blive medlem af Gentofte Svømmeklub?

Bliv medlem her

At være konkurrencesvømmer

 
Konkurrencesvømning er sjovt og udfordrende, men kræver lidt tilvænning. Til gengæld er der en lang række fordele, som rækker langt ud over svømningen.

Konkurrence i balance: I takt med, at svømmerne finder sig til rette i K-afdelingen, begynder de også at lære, hvordan man konkurrerer mod andre og ikke mindst mod sig selv. Svømmerne udviser engagement til træning og konkurrencelyst ved stævnerne.

Selvdisciplin: Svømmerne har stor selvdisciplin i forhold til både skole og venner, og de har generelt et godt fagligt niveau i skolen. Vi oplever ikke, at niveauet falder, når kravene fra svømningen stiger. Konkurrencesvømmere siger nej til alkohol og passer deres søvn, så de kan træne optimalt.

Livslange venskaber: Svømmerne har et fast tilhørsforhold til deres hold, og de knytter livslange venskaber. Vi forventer, at svømmerne deltager i klubbens arrangementer som træning, stævner, lejre og sociale arrangementer.

En sund livsstil: Svømning er alsidig træning af hele kroppen. De kvalifikationer, svømmerne får gennem træningen, tager de med sig gennem livet. Vi arbejder efter Dansk Svømmeunions aldersrelaterede træningskoncept (ATK), og vi henter inspiration både nationalt og internationalt. Vi inddrager højt specialiserede professionelle i vores arbejde, og vi søger konstant at udvikle vores trænere gennem udveksling. I takt med stigende svømme- og landtræning kommer svømmerne til at opleve:

* at blive undervist af en diætist med indgående kendskab til sportsernæring.

* at få skadesforbyggende fysioterapi og blive overvåget for belastningsskader.

* at blive vurderet med henblik på en eventuel speciel indsats (kost, skader, mental træning)

* at deltage i Life-skills forløb
 

Facebook

Hovedsponsor

Samarbejdspartnere

Sponsorer