Leveret af Google OversætOversæt

Ønsker du at blive medlem af Gentofte Svømmeklub?

Bliv medlem her

Konkurrenceholdstræner

Adonis Karantininis Antonios har været ansat i klubben siden 2014 og underviser hold i svømmeskolen. Antonios er tidligere konkurrencesvømmer i klubben og er også træner i GFO-svøm.
Alexander Andersen
Alexander har været ansat klubben siden 2018 og er træner i konkurrenceafdelingen. Alexander er uddannet fysioterapeut og selv tidligere konkurrencesvømmer. 
Anders Møller Bilander
Har været i Gentofte Svømme Klub siden august 2016. Først som G2 træner, og siden på G1N. Livredningsansvarlig i LIFE. svømmer karriere: Haderslev Svømmeklub 2003-2009(regional mester og medaljetagere ved DÅM, klubrekord, njm kval) Swimteam Esbjerg/Elitesvøm Esbjerg/Esbjerg Svømmeklub 2009-2013(master)(7xdansk mester, 4x dansk juniorrekord, 3xDHM vinder, Nordisk mester) Herlev svømning 2013-2016 (2x dansk mester) Trænerkarriere: AIF svømning 2014 - assistent Frederiksværk Svømmeklub 2014-2016 - k1 træner (30+ klubrekorder, øst senior kvalificerede svømmere, dåm kvalificerede svømmere, grunduddannelsen) Gentofte Svømme Klub 2016- (medaljetagere ved samtlige DÅM/øst/råm, niveau 8 øst årgang, djm finaler, njm deltagere og vindere, træneruddannelse, diplomtræner uddannelsen(igangværende) Civilt: Forlovet med Sofie og bryllup sommeren 2022. Lord af Glencoe Team Danmark student 4 semestre på N. Zahles lærerseminarium. Bosat i Gentofte
Asta Poulsen Dolan
51446080

Asta har svømmet i klubben og blev hjælpetræner i 2022.

Caroline Kirstine Oxholm
Caroline har været svømmetræner i Sigma og tidligere konkurrencesvømmer. Caroline startede som træner i konkurrenceafdelingen d. 8. august 2016.
 
Christina Linde Damstrup
Christine Vesterlund Eilertsen
Christine er fuldtidstræner i svømmeklubben og været ansat i klubben siden 2007. Christine har stort set undervist på alle hold i klubben og har nu kun hold i konkurrenceafdelingen og i GFO-svøm. Udover sit job som træner har Christine læst psykologi på universitet.
Emma Lyngby Larsen Emma har været ansat i klubben siden 2017 og er træner i konkurrenceafdelingen. Emma har selv svømmet konkurrencesvømning inden hun startede som træner.
Kasper Linddal
Kasper har været ansat i klubben siden 2012 og er klubbens talent og elite træner, han har ansvaret for 1. holdet (G1). 
 
E-mail: kasper@gentofteswim.dk 
Katrine Baggesgård Hansen
Neus González
Neus har været ansat i klubben siden August 2019 og har været træner i KVIK.
 
E-mail: neus@gentofteswim.dk 
Nicoline Jepsen Ud over et par år på klinik som fysioterapeut, så har jeg brugt størstedelen af mit liv indenfor svømningen, enten som svømmer selv eller som underviser/træner for forskellige grupper og niveauer. Min instruktør- og trænergerning startede i Opnør svømmeklub i Aabenraa tilbage i 1999. Siden da har jeg været en del af trænerteamet for årgangssvømmerne i Sigma fra 2007 til 2011, hvor jeg blev færdig som fysioterapeut. Derefter fik jeg fornøjelsen af, at være med til at bygge børne- og årgangssvømningen op i Gladsaxe svømmeklub fra 2011 til 2018, hvor jeg stoppede som ansvarlig årgangstræner i Gladsaxe og startede kanididatuddannelsen op, for at få lidt mere tid hjemme hos familien. I Gentofte svømmeklub er jeg til daglig en del af trænerteamet på G1N, og er ligeledes en del af administrationen og så fungerer jeg som klubbens ungekonsulent med ansvaret for udviklingen af særligt ungdomsafdelingen. Ved siden af min daglige gang i Gentofte svømmeklub, så har jeg været med til at udvikle SVØMs børnetræneruddannelse (rettet mod trænere for de yngste konkurrencesvømmere) og underviser både på denne uddannelse og internt på Svømningens grunduddannelse (rettet mod svømmeskoleinstruktører) i samarbejde med Dansk svømmeunion.
Rune Væver Hartvig
20748287
Sara Krog Christoffersen Sara har selv svømmet konkurrencesvømning i Sigma og har været ansat i klubben siden august 2019.
Tomas Emil Stensballe Larsen
Tomas har været ansat i klubben siden august 2019. Han er selv aktiv elitesvømmer på vores førstehold (G1). 
Email:  TomasS@gentofteswim.dk
Winnie Faber

Dutch passport but citizen of the world after living 19 years in Holland, 30 years in Spain and 2 years in Australia and since 2008 living in Denmark.

Coach since 1981 next to my late husband Paulus Wildeboer.

Mom to 2 triple Olympic swimmers.

2012 Age group coach of the year.

2019 Coach of the year.

Head coach in Odense from 2014-2021.

Peter Rude Torp
Peter har været ansat i klubben siden 2008 og har stort set undervist alle hold i svømmeskolen. Peter underviser i konkurrenceafdelingen og i GFO-svøm. 
 
E-mail: peter@gentofteswim.dk 

Svømmeleder

Sanne Skov Sanne er konsulent i Gentoftes svømmeskole. I år 2011 var Sanne med til at opstarte GFO svøm. Gentofte Svømme Klub har overtaget undervisningen i skolesvømningen i Gentofte Kommune. Sanne står for rekruttering og undervisning af instruktørerne i Gentoftes Svømmeskole og har selv deltaget i at undervise de børn, som havde et særligt behov for vandtilvænning. 

Svømmeskoletræner

Alberte Varming Bisgaard

Mit navn er Alberte og jeg er født i 2003. Jeg har selv svømmet i Gentofte Svømmeklub hele mit liv, helt fra delfin til klubbens førstehold. Nu svømmer jeg på minimasters. Jeg startede som træner i sommeren 2021 og træner alle hold. Udover svømmeklubben går jeg til dagligt i 3.g i gymnasiet. 

Amalie Krogh

Amalie har været svømmeskoletræner i klubben siden 2017 og har svømmet konkurrencesvømning i klubben.

Amalie Kelstrup Schou

Jeg har været ansat i Gentofte Svømmeklub siden sommeren 2020. Før jeg startede som træner, har jeg svømmet mange år på konkurence niveau. Jeg har svømmet både her i klubben og i Gladsaxe på elite niveau. Jeg har i min tid som træner undervist hold i alle aldersgrupper, lige fra de mindste børn til voksen hold. 

Anders Hvidt

Jeg hedder Anders og er træner her i klubben. Jeg er fra 2002 og har gået til svømning i klubben indtil jeg var 15. Jeg var også i konkurrenceafdelingen i godt fem år, hvor jeg havde mange gode stunder! Jeg blev træner efter jeg stop

Anna Rebecca Strøbek

Jeg hedder Anna Rebecca, og jeg er 16 år. Jeg går på Gammel Hellerup Gymnasium i 1.g, og jeg har været træner siden sommeren 2021. Jeg har tidligere været konkurrencesvømmer i Gentofte Svømmeklub. 

Arina Herasimchyk
42664448

Arina dyrker selv synkronsvømning og underviser synkronholdet i Gentofte Svømmeklub.

Asta Poulsen Dolan
51446080

Asta har svømmet i klubben og blev hjælpetræner i 2022.

Barbara Blicher

Jeg har været træner i klubben siden 2019, og har selv været konkurrencesvømmer i GSK da jeg var yngre. Jeg er en udadvendt person, der nyder at undervise børn og voksne i svømning. Det betyder meget for mig, at den enkelte har en god oplevelse i vandet, om det så er første gang eller hundredende gang. 

Bertha Christoffersen
91531818

Bertha har selv gået på synkronholdet i Gentofte Svømmeklub og er nu træner for klubben synkronhold.

Bjørk Petersen Gentofte svømmeklub har altid fyldt en stor del af mit liv. Jeg har gået til svømning fra jeg var en baby, til jeg stoppede i konkurrenceafdelingen på G1. Efter dette, brugte jeg 1 år i Australien som udvekslingstudent. Siden 2019 har jeg været ansat som svømmetræner i Gentofte Svømmeklub. Til dagligt går jeg i 3.G på Ordrup Gymnasium, som jeg vil blive student fra i 2022.
Carl Emil Lundgaard

Jeg hedder Carl og er født i 2005. Jeg har svømmet i Gentofte svømmeklub fra da jeg var helt lille, og er i 2021 også blevet hjælpetræner. Jeg underviser hold fra Guppy Begynder til Delfin øvet på Søgårdsskolen. Til dagligt går jeg på Gammel Hellerup gymnasium og svømmer i klubben 2 gange om ugen på Mini Masters. Jeg håber vi ses på kanten. 


Carl Gustav Kragh Mit navn er Carl og jeg har svømmet hele mit liv, hvor efter jeg blev træner i Gentofte svømmeklub i sommeren 2016. Jeg er både træner i svømmeskolen og i GFO. I svømmeskolen har jeg primært de mindre hold, som rækker sig fra baby til guppy øvet.
Caroline Vang-Jensen

Jeg hedder Caroline Vang-Jensen og er ansvarshavende træner i klubben. Jeg er 18 år og har været træner i Gentofte siden august 2019. Jeg har tidligere været konkurrence svømmer, men svømmer nu et par gange om ugen også i Gentofte svømmeklub samtidig med, at jeg går i 3g.

Caroline Victoria Reedtz
51951263

Caroline har svømmet konkurrencesvømning i mange år og har startet som træner i klubben i august 2023.

Cassandra Brøndholt Thimmer

Jeg hedder Cassandra, er 22 år (født 1999) og har været svømmetræner siden 2017. Jeg har derudover været konkurrencesvømmer selv, hvor jeg både har svømmet på Lyngbys 2. Hold og Gentoftes 1. Hold. Jeg stoppede midt igennem 2.g, og blev derefter svømmetræner her i Gentofte Svømmeklub :) Jeg har haft næsten alle hold i alle aldre, så jeg har bred erfaring med de fleste hold på tværs af aldersgrupperne. Dog har jeg haft de lidt større svømmere samt voksensvømmerne på det seneste. I mit “privatliv” studerer jeg markedsføringsøkonom på CPH Business Academy, som jeg er rigtig glad for. :)

Christina Linde Damstrup
Christoffer Weiss

Jeg har svømmet i Gentofte hele mit liv - også som elitesvømmer på G1. Jeg startede som træner i klubben i august 2021, lige efter jeg blev student. Jeg er instruktør på mange forskellige hold herunder næsten alt mellem familie- og voksenhold. Lige i øjeblikket tager jeg et sabbatår, men jeg ser frem til at starte på en videregående uddannelse. 

Clara Finderup Toft
Emilie Holst Lange

Emilie har været ansat i klubben siden august 2018 og har hold i svømmeskolen. Emilie svømmer selv på GS1 i konkurrenceafdelingen og dyrker konkurrencelivredning.

Erik Gamborg-Nielsen
51933949
Frederikke Falk-List

Hej, jeg hedder Frederikke og har arbejdet i Gentofte Svømmeklub siden 2020. Derudover har jeg svømmet 10 år i klubben heraf 7 år i konkurrence-afdelingen. Til daglig går jeg på Aurehøj Gymnasium STX. 

Helene Fredskild Terkilsen
21277779

Helene har svømmet hele sit liv i Gentofte Svømmeklub og begyndte at arbejde i klubben marts 2023.

Josefine Smedegaard Jeg hedder Josefine Smedegaard og er født i år 1993. Jeg har været ansvarshavende træner i Gentofte Svømmeklub siden 2013, hvor jeg har haft familiehold samt guppyhold. Nu underviser jeg i vandgymnastik og har gjordt det siden 2014. Jeg har tidligere været konkurrence svømmer i klubben.
Josephine Holst Vinther
50924366

Josephine har svømmet i Gentofte Svømmeklub og blev hjælpetræner i 2022.

Mathea Jensen Sending
60598506

Mathea er synkro træner i klubben.

Monica Arentoft

Jeg hedder Monica og er ansvarlig træner for synkronsvømning i Gentofte. Jeg har været ansat og har undervidst klubbens synkronhold siden 2018. Jeg har selv svømmet synkronsvømning siden 2014 og er stadig synkronsvømmer i Gladsaxe svømmeklub. I øjeblikket holder jeg et sabbatår og arbejder, mens jeg gør klar til at starte på en videregående uddannelse.


Nicoline Overbeck Nicoline har arbejdet som svømmeskoletræner i Hovedstadens svømmeklub og er nu startet i GSK oktober 2018. Nicoline er selv tidligere konkurrencesvømmer. 
Sarah Strøbek Sarah har været ansat i klubben siden 2016 og underviser i svømmeskolen. Sarah har selv gået til svømning i klubben. 
Theodor Lindhardt Delbing
25414284
Theresa Woldbye Randa-Boldt
 Theresa har været træner i klubben siden 2005 og har selv svømmet i klubben. 
 
 
Tomas Emil Stensballe Larsen
Tomas har været ansat i klubben siden august 2019. Han er selv aktiv elitesvømmer på vores førstehold (G1). 
Email:  TomasS@gentofteswim.dk
Ulrikke Gry

Jeg er født i år 2002 og har arbejdet i klubben siden August 2019. Til daglig arbejder jeg som GFO svømmeinstruktør, giver privatundervisning og har forskellige hold i svømmeskolen. Jeg har tidligere selv svømmet på de fleste hold i svømmeklubben helt fra babysvømning til klubbens Minimasterhold. 

Valdemar Birn-Bringgaard

Hej mit Navn er Valdemar. Jeg er 17 år gammel, og går i 2.g på Øregård Gymnasium. Jeg har været en del af Gentofte Svømmeklub siden jeg var helt lille, og jeg har også været en del af klubbens førstehold G1, hvor jeg stoppede sidste år. Jeg underviser primært guppy, delfin, hval og aqua champ som hjælpetræner, men underviser også andre hold som vikar når muligheden byder.

Valdemar Kragh Jeg hedder Valdemar, og jeg er 18 år. Jeg har svømmet hele mit liv, men jeg svømmede elite svømning, da jeg var 8-16. Lige nu går jeg i 3.G på Ordrup Gymnasium, og efter et enkelt sabbat år, skal jeg ind og læse medicin i København.

Havsvømmehold instruktør

Anders Laier
Anders har været ansat i klubben som svømmeskoletræner siden 2002 og er træner på havsvømmehold og svømmer selv på klubbens masterhold. 
Søren Winnerskjold Gjaldbæk Søren har været ansat i klubben siden 2013 og har undervist i svømmeskolen og masterholdet. Nu underviser Søren kun havholdet. Søren er selv tidligere konkurrencesvømmer i klubben. 
Viola Sofie Demuth Andersen

Facebook

Hovedsponsor

Samarbejdspartnere

Sponsorer