Leveret af Google OversætOversæt

Ønsker du at blive medlem af Gentofte Svømmeklub?

Bliv medlem her

Konkurrenceholdstræner

Alexander Andersen
Alexander har været ansat klubben siden 2018 og er træner i konkurrenceafdelingen. Alexander er uddannet fysioterapeut og selv tidligere konkurrencesvømmer. 
Anders Møller
Har været i Gentofte Svømme Klub siden august 2016. Først som G2 træner, og siden på G1N. Livredningsansvarlig i LIFE. svømmer karriere: Haderslev Svømmeklub 2003-2009(regional mester og medaljetagere ved DÅM, klubrekord, njm kval) Swimteam Esbjerg/Elitesvøm Esbjerg/Esbjerg Svømmeklub 2009-2013(master)(7xdansk mester, 4x dansk juniorrekord, 3xDHM vinder, Nordisk mester) Herlev svømning 2013-2016 (2x dansk mester) Trænerkarriere: AIF svømning 2014 - assistent Frederiksværk Svømmeklub 2014-2016 - k1 træner (30+ klubrekorder, øst senior kvalificerede svømmere, dåm kvalificerede svømmere, grunduddannelsen) Gentofte Svømme Klub 2016- (medaljetagere ved samtlige DÅM/øst/råm, niveau 8 øst årgang, djm finaler, njm deltagere og vindere, træneruddannelse, diplomtræner uddannelsen(igangværende) Civilt: Forlovet med Sofie og bryllup sommeren 2022. Lord af Glencoe Team Danmark student 4 semestre på N. Zahles lærerseminarium. Bosat i Gentofte
Andreas Gerlach
Andreas har været ansat i klubbens konkurrenceafdeling siden 2017 og har tidligere været træner og svømmet selv i Hillerød svømmeklub. Andreas har også været træner i GFO-svøm. 
Caroline Kirstine Oxholm
Caroline har været svømmetræner i Sigma og tidligere konkurrencesvømmer. Caroline startede som træner i konkurrenceafdelingen d. 8. august 2016.
 
Christine Vesterlund Eilertsen
Christine er fuldtidstræner i svømmeklubben og været ansat i klubben siden 2007. Christine har stort set undervist på alle hold i klubben og har nu kun hold i konkurrenceafdelingen og i GFO-svøm. Udover sit job som træner har Christine læst psykologi på universitet.
Emma Lyngby Larsen Emma har været ansat i klubben siden 2017 og er træner i konkurrenceafdelingen. Emma har selv svømmet konkurrencesvømning inden hun startede som træner.
Gitte Gosvig Gitte har selv været tidligere konkurrencesvømmer i Sigma og har været ansat i klubben siden august 2020.
Kasper Linddal
Kasper har været ansat i klubben siden 2012 og er klubbens talent og elite træner, han har ansvaret for 1. holdet (G1). 
 
E-mail: kasper@gentofteswim.dk 
Neus González
Neus har været ansat i klubben siden August 2019 og har været træner i KVIK.
 
E-mail: neus@gentofteswim.dk 
Nicoline Jepsen Ud over et par år på klinik som fysioterapeut, så har jeg brugt størstedelen af mit liv indenfor svømningen, enten som svømmer selv eller som underviser/træner for forskellige grupper og niveauer. Min instruktør- og trænergerning startede i Opnør svømmeklub i Aabenraa tilbage i 1999. Siden da har jeg været en del af trænerteamet for årgangssvømmerne i Sigma fra 2007 til 2011, hvor jeg blev færdig som fysioterapeut. Derefter fik jeg fornøjelsen af, at være med til at bygge børne- og årgangssvømningen op i Gladsaxe svømmeklub fra 2011 til 2018, hvor jeg stoppede som ansvarlig årgangstræner i Gladsaxe og startede kanididatuddannelsen op, for at få lidt mere tid hjemme hos familien. I Gentofte svømmeklub er jeg til daglig en del af trænerteamet på G1N, og er ligeledes en del af administrationen og så fungerer jeg som klubbens ungekonsulent med ansvaret for udviklingen af særligt ungdomsafdelingen. Ved siden af min daglige gang i Gentofte svømmeklub, så har jeg været med til at udvikle SVØMs børnetræneruddannelse (rettet mod trænere for de yngste konkurrencesvømmere) og underviser både på denne uddannelse og internt på Svømningens grunduddannelse (rettet mod svømmeskoleinstruktører) i samarbejde med Dansk svømmeunion.
Peter Hjorth Vangsgaard eg hedder Peter og er født i 2000. Jeg har været svømmetræner i Gentofte Svømmeklub siden 2019, og har taget svømmeskolens grunduddannelse. Jeg er tidligere konkurrencesvømmer, hvor jeg har svømmet på klubbens førstehold i mange år. Til dagligt studerer jeg HA.mat på CBS, som jeg startede på i sommeren 2020.
Rikke Knudsen Rikke har været ansat i klubben siden 1. august 2019 og er assistenttræner på Medleyskole2 i konkurrenceafdelingen.
Sara Krog Christoffersen Sara har selv svømmet konkurrencesvømning i Sigma og har været ansat i klubben siden august 2019.
Theresa Woldbye Randa-Boldt
 
 
 
Tomas Emil Stensballe Larsen
Tomas har været ansat i klubben siden august 2019. Han er selv aktiv elitesvømmer på vores førstehold (G1). 
Email:  TomasS@gentofteswim.dk
Peter Rude Torp
Peter har været ansat i klubben siden 2008 og har stort set undervist alle hold i svømmeskolen. Peter underviser i konkurrenceafdelingen og i GFO-svøm. 
 
E-mail: peter@gentofteswim.dk 

Svømmeleder

Sanne Skov Sanne er konsulent i Gentoftes svømmeskole. I år 2011 var Sanne med til at opstarte GFO svøm. Gentofte Svømme Klub har overtaget undervisningen i skolesvømningen i Gentofte Kommune. Sanne står for rekruttering og undervisning af instruktørerne i Gentoftes Svømmeskole og har selv deltaget i at undervise de børn, som havde et særligt behov for vandtilvænning. 
Klaus Nissen Jeg er administrativ leder af svømmeskolen og har den daglige kontakt med alle vores medlemmer, trænere og frivillige. Min største passion er svømning, og jeg har en sportslig baggrund som konkurrence- og masterssvømmer og fungeret som svømmetræner på alle niveauer.  Jeg har selv konkurrence svømmer børn, hvor min søn stadig er aktiv på højeste niveau.    

Svømmeskoletræner

Amalie Krogh Amalie har været svømmeskoletræner i klubben siden 2017 og har svømmet konkurrencesvømning i klubben.
Amalie Kelstrup Schou Jeg har været ansat i Gentofte Svømmeklub siden sommeren 2020. Før jeg startede som træner, har jeg svømmet mange år på konkurence niveau. Jeg har svømmet både her i klubben og i Gladsaxe på elite niveau. Jeg har i min tid som træner undervist hold i alle aldersgrupper, lige fra de mindste børn til voksen hold.
Anna Rebecca Strøbek Jeg hedder Anna Rebecca, og jeg er 16 år. Jeg går på Gammel Hellerup Gymnasium i 1.g, og jeg har været træner siden sommeren 2021. Jeg har tidligere været konkurrencesvømmer i Gentofte Svømmeklub.
Antonios Karantininis Antonios har været ansat i klubben siden 2014 og underviser hold i svømmeskolen. Antonios er tidligere konkurrencesvømmer i klubben og er også træner i GFO-svøm.
Astrid Permin Jeg hedder Astrid, jeg er 18 år gammel og går på Øregård Gymnasium i 3g. Jeg er hjælpetræner i Gentofte Svømmeklub og har været det siden 2020. Jeg har selv været konkurrence svømmer, men nu træner jeg bare et par gange om ugen.
Bjørk Petersen Gentofte svømmeklub har altid fyldt en stor del af mit liv. Jeg har gået til svømning fra jeg var en baby, til jeg stoppede i konkurrenceafdelingen på G1. Efter dette, brugte jeg 1 år i Australien som udvekslingstudent. Siden 2019 har jeg været ansat som svømmetræner i Gentofte Svømmeklub. Til dagligt går jeg i 3.G på Ordrup Gymnasium, som jeg vil blive student fra i 2022.
Carl Gustav Kragh Mit navn er Carl og jeg har svømmet hele mit liv, hvor efter jeg blev træner i Gentofte svømmeklub i sommeren 2016. Jeg er både træner i svømmeskolen og i GFO. I svømmeskolen har jeg primært de mindre hold, som rækker sig fra baby til guppy øvet.
Caroline Vang-Jensen Jeg hedder Caroline Vang-Jensen og er ansvarshavende træner i klubben. Jeg er 18 år og har været træner i Gentofte siden august 2019. Jeg har tidligere været konkurrence svømmer, men svømmer nu et par gange om ugen også i Gentofte svømmeklub samtidig med, at jeg går i 3g.
Caroline Waage Nowak Caroline har svømmet konkurrencesvømning i klubben men i 2017 tog hun 1 år til USA. Hun har taget hjælpetrænerkursus i august 2018 og går i gymnasiet.
Christoffer Skinhøj Jeg hedder Christoffer Skinhøj og er 18 år. Jeg går i 3.g på Ordrup Gymnasium. Jeg er tidligere konkurrencesvømmer i Gentofte svømmeklub.
Christoffer Vang-Jensen Mit navn er Christoffer og jeg er 20 år gammel. Jeg har været træner i svømmeklubben siden 2020 og er selv tidligere elitesvømmer på klubbens første hold. Til dagligt studerer jeg HA Almen på CBS, som jeg startede på i sommeren 2020.
Frederik Lund Frederik har været ansat i klubben siden 2016 og er træner i svømmeskolen. Frederik har selv svømmet konkurrence svømning i klubben.  
Frederikke Falk-List Hej, jeg hedder Frederikke og har arbejdet i Gentofte Svømmeklub siden 2020. Derudover har jeg svømmet 10 år i klubben heraf 7 år i konkurrence-afdelingen. Til daglig går jeg på Aurehøj Gymnasium STX.
Josefine Smedegaard Jeg hedder Josefine Smedegaard og er født i år 1993. Jeg har været ansvarshavende træner i Gentofte Svømmeklub siden 2013, hvor jeg har haft familiehold samt guppyhold. Nu underviser jeg i vandgymnastik og har gjordt det siden 2014. Jeg har tidligere været konkurrence svømmer i klubben.
Karl August Bjartur Balle Jeg hedder Karl August. Jeg er 18 år gammel, og går til daglig på Ordrup Gymnasium i 2.g. Jeg har været ansat som træner i klubben siden 2020, efter jeg kom hjem fra udveksling i Frankrig. Den største del af mit liv har jeg svømmet i Gentofte Svømmeklub, hvor jeg også var konkurrencesvømmer.
Lise Norgil Damgaard Lise har været ansat i klubben siden 2016 og har også undervist i GFO-svøm. Lise har svømmet konkurrencesvømning i GSK. 
Liv Skak Bruun Liv har været ansat i klubben siden 2014 og underviser i svømmeskolen. Liv har selv svømmet i Gentofte Svømmeklub. 
Mads Frederik Eilersen
24427670
Jeg hedder Mads Frederik og er født i 2001. Jeg har været svømmetræner i Gentofte Svømmeklub siden 2020. Jeg er tidligere triatlet på ungdomslandsholdet, og har svømmet i klubbens konkurrence afdeling. Til dagligt studerer jeg til tandlæge på Københavns Universitet, som jeg startede på i sommeren 2021.
Marcus Honore Dessau Mit navn er Marcus, og jeg er født i 2002. Jeg har svømmet hele mit liv. Inden jeg blev træner (2019), var jeg elitesvømmer på klubbens G1-hold. Jeg blev student i 2021 fra Ordrup Gymnasium og ser frem til at gå på en videregående uddanelse.
Monica Arentoft

Jeg hedder Monica og er ansvarlig træner for synkronsvømning i Gentofte. Jeg har været ansat og har undervidst klubbens synkronhold siden 2018. Jeg har selv svømmet synkronsvømning siden 2014 og er stadig synkronsvømmer i Gladsaxe svømmeklub. I øjeblikket holder jeg et sabbatår og arbejder, mens jeg gør klar til at starte på en videregående uddannelse.


Nicole Bennetsen Jeg hedder Nicole Bennetsen. Jeg har tidligere været konkurrencesvømmer og svømmet på G1. Jeg har været træner i klubben siden 2017 og har sidenhen været på svømningens grunduddannelse. Til daglig læser jeg HA(jur.) på CBS.
Peter Hjorth Vangsgaard eg hedder Peter og er født i 2000. Jeg har været svømmetræner i Gentofte Svømmeklub siden 2019, og har taget svømmeskolens grunduddannelse. Jeg er tidligere konkurrencesvømmer, hvor jeg har svømmet på klubbens førstehold i mange år. Til dagligt studerer jeg HA.mat på CBS, som jeg startede på i sommeren 2020.
Stine Lill Vangsgaard Stine har været ansat i klubben siden 2014 og underviser i svømmeskolen. Stine har også undervist i GFO-svøm. Stine har svømmet konkurrencsvømning i GSK.
Theresa Woldbye Randa-Boldt
 
 
 
Ulrikke Gry Jeg er født i år 2002 og har arbejdet i klubben siden August 2019. Til daglig arbejder jeg som GFO svømmeinstruktør, giver privatundervisning og har forskellige hold i svømmeskolen. Jeg har tidligere selv svømmet på de fleste hold i svømmeklubben helt fra babysvømning til klubbens Minimasterhold.
Valdemar Kragh Jeg hedder Valdemar, og jeg er 18 år. Jeg har svømmet hele mit liv, men jeg svømmede elite svømning, da jeg var 8-16. Lige nu går jeg i 3.G på Ordrup Gymnasium, og efter et enkelt sabbat år, skal jeg ind og læse medicin i København.

Svømmeskolehjælpetræner

Alberte Varming Bisgaard Mit navn er Alberte og jeg er født i 2003. Jeg har selv svømmet i Gentofte Svømmeklub hele mit liv, helt fra delfin til klubbens førstehold. Nu svømmer jeg på minimasters. Jeg startede som træner i sommeren 2021 og træner alle hold. Udover svømmeklubben går jeg til dagligt i 3.g i gymnasiet.
Amalie Kelstrup Schou Jeg har været ansat i Gentofte Svømmeklub siden sommeren 2020. Før jeg startede som træner, har jeg svømmet mange år på konkurence niveau. Jeg har svømmet både her i klubben og i Gladsaxe på elite niveau. Jeg har i min tid som træner undervist hold i alle aldersgrupper, lige fra de mindste børn til voksen hold.
Anders Hvidt Jeg hedder Anders og er træner her i klubben. Jeg er fra 2002 og har gået til svømning i klubben indtil jeg var 15. Jeg var også i konkurrenceafdelingen i godt fem år, hvor jeg havde mange gode stunder! Jeg blev træner efter jeg stop
Anna Rebecca Strøbek Jeg hedder Anna Rebecca, og jeg er 16 år. Jeg går på Gammel Hellerup Gymnasium i 1.g, og jeg har været træner siden sommeren 2021. Jeg har tidligere været konkurrencesvømmer i Gentofte Svømmeklub.
Barbara Blicher Jeg har været træner i klubben siden 2019, og har selv været konkurrencesvømmer i GSK da jeg var yngre. Jeg er en udadvendt person, der nyder at undervise børn og voksne i svømning. Det betyder meget for mig, at den enkelte har en god oplevelse i vandet, om det så er første gang eller hundredende gang.
Benedicte Lumby Jessen Jeg hedder Benedicte og er født i år 2003. Jeg har svømmet hele mit liv og sartede i 2019 som hjælpetræner. Jeg har i sommeren 2021 taget Svømningens Grunduddannelse og er blevet ansvarshavende træner, da jeg elsker at lære fra mig og dele min glæde for vand med andre. Til daglig går jeg i 3.g på Gammel Hellerup Gymnasium.
Carl Emil Lundgaard Jeg hedder Carl og er født i 2005. Jeg har svømmet i Gentofte svømmeklub fra da jeg var helt lille, og er i 2021 også blevet hjælpetræner. Jeg underviser hold fra Guppy Begynder til Delfin øvet på Søgårdsskolen. Til dagligt går jeg på Gammel Hellerup gymnasium og svømmer i klubben 2 gange om ugen på Mini Masters. Jeg håber vi ses på kanten.

Caroline Hørlykke Caroline har været ansat i klubben siden august 2019 og svømmer selv konkurrencesvømning på G1.
Caroline Vang-Jensen Jeg hedder Caroline Vang-Jensen og er ansvarshavende træner i klubben. Jeg er 18 år og har været træner i Gentofte siden august 2019. Jeg har tidligere været konkurrence svømmer, men svømmer nu et par gange om ugen også i Gentofte svømmeklub samtidig med, at jeg går i 3g.
Caroline Waage Nowak Caroline har svømmet konkurrencesvømning i klubben men i 2017 tog hun 1 år til USA. Hun har taget hjælpetrænerkursus i august 2018 og går i gymnasiet.
Cassandra Brøndholt Thimmer Jeg hedder Cassandra, er 22 år (født 1999) og har været svømmetræner siden 2017. Jeg har derudover været konkurrencesvømmer selv, hvor jeg både har svømmet på Lyngbys 2. Hold og Gentoftes 1. Hold. Jeg stoppede midt igennem 2.g, og blev derefter svømmetræner her i Gentofte Svømmeklub :) Jeg har haft næsten alle hold i alle aldre, så jeg har bred erfaring med de fleste hold på tværs af aldersgrupperne. Dog har jeg haft de lidt større svømmere samt voksensvømmerne på det seneste. I mit “privatliv” studerer jeg markedsføringsøkonom på CPH Business Academy, som jeg er rigtig glad for. :)
Christoffer Vang-Jensen Mit navn er Christoffer og jeg er 20 år gammel. Jeg har været træner i svømmeklubben siden 2020 og er selv tidligere elitesvømmer på klubbens første hold. Til dagligt studerer jeg HA Almen på CBS, som jeg startede på i sommeren 2020.
Emilie Holst Lange Emilie har været ansat i klubben siden august 2018 og har hold i svømmeskolen. Emilie svømmer selv på GS1 i konkurrenceafdelingen og dyrker konkurrencelivredning.
Frederikke Falk-List Hej, jeg hedder Frederikke og har arbejdet i Gentofte Svømmeklub siden 2020. Derudover har jeg svømmet 10 år i klubben heraf 7 år i konkurrence-afdelingen. Til daglig går jeg på Aurehøj Gymnasium STX.
Karl August Bjartur Balle Jeg hedder Karl August. Jeg er 18 år gammel, og går til daglig på Ordrup Gymnasium i 2.g. Jeg har været ansat som træner i klubben siden 2020, efter jeg kom hjem fra udveksling i Frankrig. Den største del af mit liv har jeg svømmet i Gentofte Svømmeklub, hvor jeg også var konkurrencesvømmer.
Philip Kalum Mit navn er Philip Kalum og jeg har været træner i Gentofte Svømmeklub siden 2017, men har før selv svømmet i klubben. Til dagligt læser jeg på cphbusiness.
Rosemarie Blicher Rosemarie har været ansat i klubben siden 2017 og underviser i svømmeskolen. Rosemarie har selv svømmet konkurrencesvømning i klubben. 
Selma Jensen Selma er startet som træner i klubben på vores synkronhold i januar 2020.
Sia Nikoline Schrøder Sia har været ansat i klubben siden august 2019 og er tidligere konkurrencesvømmer og svømmer selv på klubbens minimasterhold.
Theresa Woldbye Randa-Boldt
 
 
 
Tomas Emil Stensballe Larsen
Tomas har været ansat i klubben siden august 2019. Han er selv aktiv elitesvømmer på vores førstehold (G1). 
Email:  TomasS@gentofteswim.dk
Ulrikke Gry Jeg er født i år 2002 og har arbejdet i klubben siden August 2019. Til daglig arbejder jeg som GFO svømmeinstruktør, giver privatundervisning og har forskellige hold i svømmeskolen. Jeg har tidligere selv svømmet på de fleste hold i svømmeklubben helt fra babysvømning til klubbens Minimasterhold.
Valdemar Birn-Bringgaard Hej mit Navn er Valdemar. Jeg er 17 år gammel, og går i 2.g på Øregård Gymnasium. Jeg har været en del af Gentofte Svømmeklub siden jeg var helt lille, og jeg har også været en del af klubbens førstehold G1, hvor jeg stoppede sidste år. Jeg underviser primært guppy, delfin, hval og aqua champ som hjælpetræner, men underviser også andre hold som vikar når muligheden byder.

Havsvømmehold instruktør

Anders Laier
Anders har været ansat i klubben som svømmeskoletræner siden 2002 og er træner på havsvømmehold og svømmer selv på klubbens masterhold. 
Karina Turi Døj Karina har været ansat i klubben siden 2016 og er instruktør på vores havsvømmehold. Karina har selv svømmet konkurrencesvømning i Gladsaxe svømmeklub. 
Rosemarie Blicher Rosemarie har været ansat i klubben siden 2017 og underviser i svømmeskolen. Rosemarie har selv svømmet konkurrencesvømning i klubben. 
Søren Winnerskjold Gjaldbæk Søren har været ansat i klubben siden 2013 og har undervist i svømmeskolen og masterholdet. Nu underviser Søren kun havholdet. Søren er selv tidligere konkurrencesvømmer i klubben. 
Viola Sofie Demuth Andersen
Mia Mortensen Mia er instruktør på vores havsvømmehold og har været instruktør i klubben i mange år. Mia har også selv svømmet konkurrencesvømning i klubben. 

Facebook

Hovedsponsor

Samarbejdspartnere

Sponsorer