Leveret af Google OversætOversæt

Ønsker du at blive medlem af Gentofte Svømmeklub?

Bliv medlem her

Klubopgaver som løses af frivillige

For at skabe alle de fede sportsoplevelse for klubbens medlemmer, så er familien bag vores svømmere en yderst vigtig brik. Vi har brug for hjælp til rigtig mange opgaver omkring de udbud svømmerne får og herunder prøver vi at give et indblik i de opgaver der skal løftes her i klubben af familie kræfterne (de frivillige kræfter).

Ønsker du bare at gøre en forskel i foreningslivet uden selv at have børn og unge aktive i foreningen, så er der naturligvis også meget stort behov for dig. Her kan du blive meget klogere på svømning og få et stort socialt netværk i klubben og gøre en kæmpe forskel for lokalsamfundets børn og unge.

I Gentofte Svømmeklub har vi et højt ambitionsniveau og et stort aktivitetsniveau af stævner, træningslejre og andre aktiviteter hen over året for svømmerne i konkurrenceafdelingen. Uden de mange frivillige kan disse aktiviteter slet ikke lade sig gøre. Læs mere omkring vores forventninger til frivilligheden eller det at være aktiv forældre HER: gsk-bestyrelsesmelding-frivillige.docx

Læse mere om de forskellige opgaver som skal løftes i klubben HER.

 

Se filmen om at være frivillig i forplejningsteamet her under:
 


Hvad får du ud af det?

Som frivillig kan du være med til at gøre en stor forskel for klubben sammen med en masse andre engagerede frivillige forældre. Du er samtidig med til at sikre at konkurrencesvømningen opretholder det høje ambitionsniveau. Du får også en enestående chance for at komme helt ind under huden på idrætsgrenen samtidig er du med til at skabe de bedste rammer for dit barns svømning.

Hvad er der brug for?

I forbindelse med afvikling af stævner, er der behov for mange forskellige frivillige lige fra tidtagere, startere og speakere ved bassinkanten til frivillige i sekretariatet, som hjælper med registrering af tider, rangering til forplejning. Alle kan være med til at gøre en forskel, og vi har brug for din frivillige kraft.
Som frivillig er der mulighed for at komme på kursus som fx tidtager eller dommer, og det er Gentofte Svømmeklub betaler. Oftest bliver kurserne afholdt i Kildeskovshallen og tager 1 dag fx i weekenden eller en hverdagsaften. Det kræver ingen særlige forudsætninger for at deltage og heller ingen særlige kompetencer for at kunne blive en god official (en official er en person, der har taget kurser inden for svømning og dermed kan bidrage til afvikling af svømmestævner, så disse afholdes efter reglerne).
Vi skriver altid ud til forældrene til konkurrencesvømmere forud et stævne og spørger om hjælp.
  
Læs mere om officialuddannelserne HER og læs mere om hvert kursus/modul direkte hos Svøm Danmark HER.

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne, så kontakt Nicoline Jepsen på kontor@gentofteswim.dk.

Hvis du modtager offentlige ydelser, bør du være opmærksom på, at der kan gælde en række regler, når det kommer til mængden og typen af frivilligt arbejde, du må varetage. Du kan læse en fyldestgørende guide om reglerne for frivilligt arbejde, mens man modtager offentlige ydelser, her."

Facebook

Hovedsponsor

Samarbejdspartnere

Sponsorer