Leveret af Google OversætOversæt

Ønsker du at blive medlem af Gentofte Svømmeklub?

Bliv medlem her

Det får du som sponsorGENTOFTE SVØMMEKLUB er stiftet i 1959 og er en af landets største svømmeklubber. Vi er en professionelt drevet forening og består i dag af et rekordstort antal medlemmer med 2.850 aktive svømmere fordelt på 189 hold med 82 uddannede trænere og fuldtidsansat, administrativt personale. Vores svømmere er fordelt på en veldrevet og populær svømmeskole for børn, familier og forældre samt en ambitiøs konkurrenceafdeling med elitesvømmere, der har landsholdsniveau med OL-potentiale.
Klubben anvender tre forskellige svømmehaller – Strandlund, Søgårdsskolen og Kildeskovshallen, hvor der undervises i svømning på alle niveauer og i alle aldersklasser fra baby til pensionister. Vi er også aktive i vores nyetablerede klublokaler på stranden ved Charlottenlund Fort, der er mødested for vores havsvømmere og fast base for vores populære sommeraktiviteter, der er åben for alle børn i Gentofte Kommune.
Fra sommeren 2021 varetager vi desuden i samarbejde med kommunen livredningstjenesten på Hellerup Strand, charlottenlund Fort, Skovshoved Havn og Bellevue
Strand i Klampenborg.
Klubben udbyder også svømmeundervisning på engelsk til et stort antal udenlandske medlemmer og står også for skolesvømning for alle 800 elever i 2. klasse i Gentofte Komune.

 

FRA TALENT TIL ELITE 
Gentofte Svømmeklub er certificeret talentudviklingsklub under Dansk Svømmeunion, og konkurrenceafdeling tæller ca. 130 svømmere. Svømmerne er fordelt på seks aldersinddelte konkurrencehold børnesvømmere fra 9 års-alderen, til årgangssvømmere, der er fra 10-12 år gamle, over junior- og senior-svømmere, der deltager i nationale og internationalt mesterskaber til masters-svømmere, der også har internationalt niveau.
Gentofte Svømmeklub har lige nu tre seniorsvømmere, der er indlemmet i Dansk Svømmeunions bruttotrup i træningen frem mod OL i Paris i 2024.

ARRANGEMENTER OG OMTALE

Gentofte Svømmeklub afholder gennem sæsonen en række arrangementer, der sammenlagt har mange tusinde svømmere og forældres bevågenhed. Til vores to årlige svømmestævner, Gentofte Open, inviteres den nationale svømmeelite. Fra efteråret 2021 bliver alle vores stævner i Kildeskovshallen livestreamet fra et professionelt videosetup på YouTube, så familier og resten af SvømmeDanmark kan følge med.
I efteråret 2021 er Gentofte Svømmeklub desuden vært for DM for årgangssvømmere – et landsdækkende stævne for de bedste svømmetalenter i Danmark. Vi har samtidig taget initiativ til ICE CHALLENGE, der afholdes ved Charlottenlund Fort i august, oktober og januar for havsvømmere.
Alle begivenheder og gode resultater opnået af svømmere fra klubben dækkes via vores hjemmeside, klubbens profiler på Facebook og Instagram, i vores nyhedsbreve og gennem lokalavisen Villabyerne, lige som mange svømmere selv deler indhold fra stævnerne på Instagram og Snapchat.

FEM GRUNDE TIL AT SPONSORERE GENTOFTE SVØMMEKLUB

1)   Kontakt til Gentofte Svømmeklubs ca. 2.850 medlemmer - hvoraf hovedparten er børn og unge mennesker - og dermed kontakt til en købestærk forældre- og familiekreds.

2)   Positiv eksponering overfor alle klubbens medlemmer og omverden. Gentofte Svømmeklub er Gentofte Kommunes næststørste idrætsforening, nyder stor opmærksomhed og er meget populær i lokalområdet.

3)   Gentofte Svømmeklub er meget velanskrevet i lokalområdet og er af Gentofte Kommune udpeget til at stå for al skolesvømning i kommunen. Tilsvarende er Gentofte Svømmeklub certificeret talentudviklingsklub under Dansk Svømmeunion. Vi er desuden af Gentofte Kommune fra 2021 blevet udpeget til at varetage kystlivredningen i sommermånederne på kommunens badestrande.

4)   Gentofte Svømmeklub har konkurrencesvømmere i alle aldersgrupper med medaljepotentiale både nationalt og internationalt. Klubbens bedste svømmere omtales ofte i både de lokale medier, i svømmeverdenen og i nationale sportsmedier.

5)   Ved at sponsere Gentofte Svømmeklub støttes udviklingen både i bredden og i klubbens konkurrenceafdeling - og samtidigt bakkes der op om det gode formål, at ”Alle børn skal lære at svømme”. Det er en grundlæggende færdighed og en forudsætning for kunne færdes trygt ved og i vandet.

Fællesskab, viljen til resultater og glæden ved vand


Vi ser frem til at høre fra jer, hvis I overvejer at blive sponsor i Gentofte Svømmeklub og gerne vil høre nærmere om hvilke sponsormuligheder, vi tilbyder. Kontakt os gerne på sponsor@gentofteswim.dk

 Klik her for mere info 

 

Facebook

Hovedsponsor

Samarbejdspartnere

Sponsorer