Leveret af Google OversætOversæt

Ønsker du at blive medlem af Gentofte Svømmeklub?

Bliv medlem her

Det får du som sponsor

 /cms/../cms/ClubGentofte/ClubImages/gsk-sponsor.pdf

GENTOFTE SVØMMEKLUB er stiftet i 1959 og er en af landets største svømmeklubber. Klubben er en professionelt drevet forening og består i dag af et rekordstort antal medlemmer med 2.850 aktive svømmere fordelt på 189 hold med 76 uddannede trænere, der er fordelt på en veldrevet og populær svømmeskole for børn, familier og forældre samt en ambitiøs konkurrenceafdeling med elitesvømmere, der har landsholdsniveau med OL-potentiale. Klubben anvender tre forskellige svømmehaller – Strandlund, Søgårds-skolen og Kildeskovshallen, hvor der undervises i svømning på alle niveauer og i alle aldersklasser fra baby til pensionister.

Vi er også aktive i vores nyetablerede klublokaler på stranden ved Charlottenlund Fort, der er mødested for vores havsvømmere og fast base for vores populære sommeraktiviteter, der er åben for alle børn i Gentofte Kommune. Lokalerne ved Charlottelund Fort bliver i 2021 opgraderet, der udvider mulighederne for aktiviteter yderligere. Klubben udbyder også svømmeundervisning på engelsk til et stort antal udenlandske medlemmer og står også for skolesvømning for alle 800 elever i 2. klasse i Gentofte Komune.

FRA TALENT TIL ELITE Gentofte Svømmeklub er certificeret talentudviklingsklub under Dansk Svømmeunion, og konkurrenceafdeling tæller ca. 100 svømmere. Svømmerne er fordelt på fem aldersinddelte konkurrencehold med årgangssvømmere, der er fra 10-12 år gamle, over junior- og senior-svømmere, der deltager i nationale og internationalt mesterskaber til masters-svømmere, der også har internationalt niveau. På trods af den aktuelle nedlukning af Danmark træner vores allerbedste svømmere på dispensation fra Kulturministeriet stadig hver dag frem mod sommerens store stævner – DM, EM på Langbane i Budapest og OL i Tokyo.

ARRANGEMENTER OG OMTALE Gentofte Svømmeklub afholder gennem sæsonen en række arrangementer, der sammenlagt har mange tusinder bevågenhed. Til vores to årlige svømmestævner, Gentofte Open, inviteres den nationale svømmeelite. Fra 2021 bliver alle vores stævner i Kildeskovshallen professionelt livestreamet på YouTube, så familier og resten af SvømmeDanmark kan følge med. Desuden afholdes der klubmesterskaber, julearrangement, ”Svøm langt”, medaljestævne, ”Store badedag” for hele familien og fastelavn for svømmeskolen. Alle begivenheder og gode resultater opnået af svømmere fra klubben dækkes via vores hjemmeside, klubbens profiler på Facebook og Instagram, i vores nyhedsbreve og gennem lokalavisen Villabyerne, lige som mange svømmere selv deler indhold fra stævnerne på Instagram og Snapchat.

FEM GRUNDE TIL AT SPONSORERE GENTOFTE SVØMMEKLUB

1)   Kontakt til Gentofte Svømmeklubs ca. 2.850 medlemmer - hvoraf hovedparten er børn og unge mennesker - og dermed kontakt til en købestærk forældre- og familiekreds.

2)   Positiv eksponering overfor alle klubbens medlemmer og omverden. Gentofte Svømmeklub er Gentofte Kommunes næststørste idrætsforening, nyder stor opmærksomhed og er meget populær i lokalområdet.

3)   Gentofte Svømmeklub er meget velanskrevet i lokalområdet og er af Gentofte Kommune udpeget til at stå for al skolesvømning i kommunen. Tilsvarende er Gentofte Svømmeklub certificeret talentudviklingsklub under Dansk Svømmeunion.

4)   Gentofte Svømmeklub har konkurrencesvømmere i alle aldersgrupper med medaljepotentiale både nationalt og internationalt. Klubbens bedste svømmere omtales ofte i både de lokale medier, i svømmeverdenen og i nationale sportsmedier.

5)   Ved at sponsere Gentofte Svømmeklub støttes udviklingen både i bredden og i klubbens konkurrenceafdeling - og samtidigt bakkes der op om det gode formål, at ”Alle børn skal lære at svømme”. Det er en grundlæggende færdighed og en forudsætning for kunne færdes trygt ved og i vandet.


Fællesskab, viljen til resultater og glæden ved vand

Vi ser frem til at høre fra jer, hvis I overvejer at blive sponsor i Gentofte Svømmeklub og gerne vil høre nærmere om hvilke sponsormuligheder, vi tilbyder. Kontakt os gerne på sponsor@gentofteswim.dk

 Klik for præsentation af klubben

 

Facebook

Hovedsponsor

Samarbejdspartnere

Sponsorer