Leveret af Google OversætOversæt

Ønsker du at blive medlem af Gentofte Svømmeklub?

Bliv medlem her
Havsvømmehold

Info

Er du vild med at svømme udendørs? Så er havsvømmeholdet måske noget for dig.

For sjette år i træk, tilbyder vi havsvømmehold til voksne, som ønsker at prøve kræfter af med udendørs svømning og savner en klub der tilbyder en introduktion i svømmehallen i vinterhalvåret og derefter rykker ud i åbent vand fra maj/juni måned.

For at svømme med på havsvømmeholdet, så skal du kunne svømme 200m crawl uden at stoppe op.

Vi starter indendørstræningen onsdag d. 4. oktober 2023 og slutter i slutningen af maj måned. Til indendørstræningen vil der blive fokuseret på crawlteknikken som er den hurtigste svømmeart til udendørsbrug. Derudover vil der blive trænet vejrtrækning, afslapning og balance, som er tre vigtige færdigheder til at videreføre til åbent vand.

Vi har to ugentlige indendørstræninger. En om onsdagen i 50m bassinet fra kl. 21.00-22.00 og en om søndagen kl. 10.00-11.00. Venligst bemærk at vi rykker indendørstræningen fra onsdag til tirsdag fra d. 7. maj - 28. maj 2024 kl. 20.00-21.00.

Når vi går i gang med udendørstræningen i starten af juni, vil du blive undervist af 2-3 kompetente åbent vand trænere hele sommeren igennem, som ligeledes også underviser jer indenfor. Træningen vil bl.a. foregå fra klubbens lokale "Vandslottet" Charlottenlund Fort.

I sommersæsonen vil der ud over vores træning i havet og være sociale arrangementer, ligesom vi i fællesskab vil tilmelde os et par af Dansk Svømmeunions åbent vand stævner, såsom Vikinge svøm i Roskilde, Christiansborg Rundt, Esrum Sø osv. Åbentvandssvømningen slutter tirsdag d. 12. September 2023. Der er ingen undervisning i juli måned pga sommerferie.

Det koster kr. 3000.- for en sæson fra oktober 2023 til september 2024. 

Læs mere HER om gode råd til åbent vandsvømning. 


Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Facebook

Hovedsponsor

Samarbejdspartnere

Sponsorer