Leveret af Google OversætOversæt

Ønsker du at blive medlem af Gentofte Svømmeklub?

Bliv medlem her
Medley skole 2

Info
Medleyskole 2:

Alder: ca. 8-10 år

Medleyskolen er en to-årig svømmeuddannelse, som giver svømmerne de færdigheder, der kræves af en elitesvømmer. Fokus vil selvfølgelig være på svømning, men svømmerne vil i løbet af de to år også blive introduceret for triatlon, synkronsvømning, vandpolo og konkurrencelivredning. Dette skal sikre, at svømmerne har en alsidighed motorik og koordination, som vil gavne deres videre svømmeudvikling. Samtidigt vil det også give svømmerne mulighed for at satse på andre konkurrence aktiviteter i vand.

Medleyskole 2 er medleyskolens andet år. På dette hold træner svømmerne tre gange om ugen. Svømmerne svømmer mellem 1-1,5 time i vandet og har herudover 30-45 minutters landtræning. Landtræning vil udover øvelser, der styrker motorikken og koordinationen, også inkludere let styrketræning rettet mod de stabiliserende muskulaturer.

På medleyskole 2 stilles der større krav til korrekt udførelse af de basale bevægelsesmønstre. Svømmerne skal kunne svømme alle fire stilarter og have god forståelse af egen krop. Herudover så skal svømmerne kunne lave korrekte vendinger og hovedspring.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Facebook

Hovedsponsor

Samarbejdspartnere

Sponsorer