Leveret af Google OversætOversæt

Ønsker du at blive medlem af Gentofte Svømmeklub?

Bliv medlem her


Klubmodul henter siden
AFLYST: Mini-stævne for voksne
Tilmeldingsfrist er overskredet

Kom til voksen mini-stævne og test formen af. Du kan vælge imellem  25m fri (du må selv vælge svømmestil) 50m crawl, 50m ryg, 50m bryst, 50m fly, 100m bryst og 100m crawl. Det er op til dig, hvor mange løb du gerne vil svømme. Mini-stævnet er for alle som har lyst til at teste formen af og alle niveauer er velkomne. Man behøver ikke at starte med hovedspring da man også kan starte nede i vandet. Vi skal nok vise jer alle inden vi starter mini-stævnet, hvordan start proceduren foregår.

Mini-stævnet er for de voksne svømmere og mini-masters og man svømmer mod hinanden i heats. Mini-masters svømmer mod hinanden og voksne svømmere svømmer mod hinanden. Ved tilmelding i kommentarfeltet, må du gerne skrive hvor hurtigt du tror du kan svømme det tilmeldte løb, for så bliver du sat sammen med andre som svømmer samme tempo som dig. Ved du ikke hvor hurtigt du svømmer, så er det også helt okay og undlad at udfylde det ved tilmeldingen. 

Vi starter med opvarmning i bassinet fra kl. 16.15 - 16.45. Stævnet går i gang kl. 17.00 og er færdig kl. senest 18.00. Mini-stævnet svømmes i 50m bassinet.

Der er heatpræmier til første, anden og tredje pladsen i hvert heat.

Vi glæder os til at se dig til et hyggeligt og afslappet mini-stævne. 


_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ved alle arrangementer i Gentofte Svømmeklub regi, er det for forældre og familie tilladt at tage billeder og filme sit eget barn omkring og i bassinet. Det er situationsbilleder og film, hvor I naturligvis bedes rette fokus mod eget barn så vidt muligt. Vis hensyn til hinanden og svømmerne.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Tilmeldte
Tilmeldingsfrist
14.03.2023
Tidspunkt
18.03.2023 kl. 16.00 - 18.03.2023 kl. 18.00
Sted
Kildeskovshallen
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'

Facebook

Hovedsponsor

Samarbejdspartnere

Sponsorer