Leveret af Google OversætOversæt

Ønsker du at blive medlem af Gentofte Svømmeklub?

Bliv medlem her
Aquachamp 3

Info

Aquachamp 3

Holdet henvender sig til de svømmere i alderen ca. 12-15år, som ønsker at holde sig i form og udvikle sig videre med svømningen i fokus! 
Holdet tilbydes 3 ugentlige træninger á 1-1,5times varighed og tilbydes derudover dryland 30min før vandtræningen om mandagen fra 19.30-20.00 og 30min efter vandtræningen om torsdagen fra 17.30-18.00. I løbet af sæsonen vil holdet blive introduceret til et tilbud om styrketræning – forventeligt i forbindelse med vandtræningen om søndagen. Holdet svømmer i Kildeskovshallen.

På holdet arbejdes der med at udvikle den enkeltes færdigheder indenfor de fire stilarter, vendinger og starter. Det er nu også helt naturligt for holdets svømmere at vedligeholde eller forbedre deres fysiske form gennem mange forskellige former for træning, bevægelse og sjov i vand og på land. I løbet af sæsonen stifter svømmerne ligeledes bekendtskab med andre vanddiscipliner som livredning, synkronsvømning, vandpolo og udspring, både i undervisningen og forskellige udbud af events. 
Holdet modtager svømmere fra AQ1 og AQ2 hold eller klubbens konkurrenceafdelingens hold (G3 og G2), Når svømmerne passer i alder og niveau til holdet. 

Det må forventes at svømmere på AQ3 kan svømme alle fire stilarter, kan lave startspring og vendinger. Svømmestempoet på holdet svarer til at der svømmes omkring 2000-3000m pr. træning – distancen varierer naturligvis efter indhold og længde på den enkelte træning. 


Holdet tilbydes løbende forskellige klub- og sociale events og disse anses som erstatning for de træninger, som måtte aflyses i løbet af sæsonen pga. aktiviteter i svømmeskolen/konkurrenceafdelingen. Kalender for Aquachamp 3 (AQ3) holdet kan findes HER.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Facebook

Hovedsponsor

Samarbejdspartnere

Sponsorer