Leveret af Google OversætOversæt

Ønsker du at blive medlem af Gentofte Svømmeklub?

Bliv medlem her

Kildeskovshallen

Adresse
Adolphsvej 25
2820 Gentofte
Svømmehal tlf. nr.: 39774400

Beskrivelse

Kildeskovshallens hjemmeside 

Klubkontor

Til venstre for information/billetsalg findes en glasdør. Gå ind og til venstre. Gå 3 trin op og ned ad gangen til 3. dør.
Åbningstid: tirsdag 10.00-14.00 og torsdag 16.00-18.00.

Telefontid: Tirsdag 12.00-14.00 og torsdag 16-18.00

Telefon: 39774425 Mail: kontor@gentofteswim.dk

Adgangskort

Man skal bruge adgangsbillet/kort for at komme ned til klubomklædningen, som er til venstre for billetkontoret.
Har du svømmet i Kildeskovshallen i forrige sæson, så vil dit adgangskort automatisk blive forlænget og kan bruges i den nye sæson. Du skal derfor ikke have et nyt adgangskort ved opstart. Nye medlemmer eller svømmere som første gang skal svømme i Kildeskovshallen vil få udleveret et adgangskort.

Kortet kan hentes i billetkontoret i forhallen. Du viser billetkontoret den mail du har fået fra Svømmeklubben og så vil de lave et kort til dig.

Kortet skal gemmes og bruges hver gang ved svømning og kortet kan kun bruges til undervisningstiden. Mister du kortet, kan du få lavet et nyt kort i billetkontoret for 50 kr. Det er en god ide at sætte kortet fast i svømmetasken i en snor, så det ikke bliver væk.

I den første uge når vi starter op, vil der sidde en træner i forhallen og dele adgangskort ud. Derefter henvendelse i billetkontoret. Det er ikke altid at billetkontoret er åbent når du svømmer, så her kan du se Kildeskovshallens åbningstider og du kan hente det i deres åbningstid. Klik HER

Det er vigtigt at bruge adgangskortet, da Kildeskovshallen bruger tallene fra møllen til at indberette til kommunen og har indflydelse på hvor meget vandtid vi som klub får tildelt.


Hvis et barn/medlem ønsker at svømme videre i svømmehallen efter/før sin undervisning, skal man købe en billet for børn til kr. 20.-
For voksne som ligeledes modtager undervisning i Gentofte Svømmeklub, koster en billet kr. 30.- Her får man et gult armbånd på, så livredderne kan se om I har betalt ekstra entre.

Disse priser kan man kun benytte i forlængelse af ens undervisning en time før/efter undervisning og kun hvis man er medlem af svømmeklubben og er tilmeldt et hold.

Kildeskovshallen har indført, at det koster kr. 5.- for en ledsagerbillet for forældre som hjælper til i omklædningen, da de har udgifter forbundet med ledsagerbilletterne. Man kan købe et 10-turs klippekort til kr. 45.- Denne ledsagerbillet er kun for at følge sit barn igennem omklædningen og gælder ikke adgang til svømmebassinerne. Skal man som forældre selv svømme, skal man købe en adgangsbillet.


Omklædning

Kom i god tid inden undervisning, følg skiltningen og tag hensyn til hinanden. Omklædning foregår i klubomklædningsrummene. Til venstre for information/billetsalg findes en glasdør. Fortsæt ned ad trappen. Piger ½ etage ned. Drenge 1½ etage ned. Dvs. helt ned i bunden.

Bemærk: Børn over 7 år må kun benytte eget køns omklædningsfaciliteter. Dette er vigtigt at bemærke inden, at man starter på et hold i Kildeskovshallen, fx. oprykning fra Guppy til Delfin. Efterlad ikke værdigenstande. Man kan bruge sin adgangsbillet til skabene, så man kan låse sine ting inde. I modsat ende af drengeomklædningsrummet fører en trappe op til badeafdelingen. Hos pigerne er det en dør i det første omklædningsrum. Afvaskning af hele kroppen med sæbe er obligatorisk. Der er derefter adgang til hallerne.

Øvebassin, 25 m bassin og springbassin findes lige frem. Varmtvandsbassin og 50 m bassin er til højre ind i en ny hal. Man kan overvære svømningen, hvis man ikke bærer udendørs fodtøj. Evt. blå futter.

Udstyr
Brug hårelastik eller badehætte, hvis man har langt hår, så det ikke irriterer. Undlad badeshorts, men benyt i stedet badebukser.
Medbring svømmebriller, da det forbedrer hovedstillingen i vandet og gør det meget lettere at lære og svømme rigtigt.


Forældre

Vi henstiller til, at forældre ikke er i hallen og kigger på undervejs, da børnene ofte klarer sig meget bedre uden forældreopsyn. Det er tit forstyrrende og opmærksomheden skulle gerne være på vores svømmetræning. Ellers er I meget velkommen bagved glasruden i forhallen og I kan følge med i undervisningen derfra. Vi er opmærksom på at der ved opstart, kan være nogen som gerne vil have mor/far med indtil de føler sig trygge ved undervisningen.

Ønsker man som forældre at svømme samtidig med sit barn har undervisning, SKAL man købe en indgangsbillet i billetlugen, da medlemskabet kun er for den person som er tilmeldt et hold på det givne tidspunkt. Det er ikke tilladt at svømme som forældre, hvis der ikke er offentlig åbent i svømmehallen, da der så ikke er nogen livredder til stede til at holde opsyn. Her kan I se Kildeskovshallens åbningstider HER

Mødetid
Normalt møder svømmerne (hvis ikke andet er aftalt med træneren) ved bassinkanten 10 minutter før undervisningens start. Man møder i T-shirt og er klar til land opvarmning.

Hallerne 

50 meter bassin med 6 baner. Dybde fra 1,2-2,0m (26°C) 25 meter bassin med 6 baner. Dybde fra 0,95-1,90m (28°C)
25 meter bassin med 6 baner. Dybde fra 0,95-1,90m (28°C)
Springbassin 12,5 x 12 meter. Dybde fra 2,0-3,8m (26°C)
Børnebassin 10 x 14 meter. Dybde 0,85m (30°C)
Babybassin 8,75 x 5 meter. Dybde 0,08-1,15m (33 grader)

Information til Baby/familiesvømning i babybassin om søndagen
Indgang til baby/familieholdene se video HER

Dameomklædning:
For damerne er det den første dør ned af gangen på venstre hånd. Når I kommer ind af døren, skal I gå til højre op af nogen trapper og dreje til venstre ned af en gang. Benyt det første omklædningsrum på venstre hånd.

Herreomklædning:
For herrerne er den den sidste dør ned af gangen på venstre hånd. Når I kommer ind af døren, så gå ned af nogen trapper og til venstre ned af gangen. Benyt det første omklædningsrum på venstre hånd.

Soppebassinet ved siden af babybassinet må ikke benyttes under/før/efter undervisning, da det forstyrre undervisningen. Børnene vil oftest ikke tilbage i babybassinet, når de først har prøvet soppebassinet, hvor de kan bunde og dette skaber unødige konflikter.
Søskende er derfor heller ikke velkommen i soppebassinet samtidig med undervisningen, da det forstyrre. 

Badning og hygiejne
Det er vigtigt at vaske sig grundigt med sæbe – uden badetøj – for at undgå at der kommer bakterier i vandet. Dermed er du med til at reducere klorindholdet, fordi svømmehallen bliver nødt til at komme ekstra klor i vandet for at holde det rent. Det er både sundere for din krop og for indeklimaet.

Brug af foto og video i svømmehallen
Ordensreglerne for video og foto i Kildeskovshallen kan findes på hjemmesiden HER:

 

Kort kan det opsummeres således: Brug af foto eller videokamera er KUN tilladt med tilladelse fra livredderen og instruktøren og hvis ingen andre modsætter sig dette. Personalets anvisninger skal til en hver tid efterkommes - undladelse heraf vil medføre bortvisning. 

Facebook

Hovedsponsor

Samarbejdspartnere

Sponsorer