Leveret af Google OversætOversæt

Ønsker du at blive medlem af Gentofte Svømmeklub?

Bliv medlem her


Klubmodul henter siden
Aqua Beach Camp uge 31

Aqua Beach Camp er for børn i alderen 7 til 12 år, som er glade for vand og vil tilbringe en hel uge sammen med andre vandglade børn og klubbens søde og dygtige instruktører.

Se Video HER

Se billedserie HER 

Vi mødes alle 5 dage på stranden kl. 09.00 ved de hvide barakker på Charlottenlund Strandpark (ved siden af Twin-spirits lokaler, de offentlige toiletter). Medbring svømmetøj, svømmebriller, håndklæde og tøj til fysisk aktivitet på land og tøj efter vejret, da vi skal være ude hele dagen. Vi har et klubhus på stranden samt en Tipi opstillet, hvor vi kan trække ind i tilfælde af dårligt vejr. 

 Barnet behøver ikke at være medlem af svømmeklubben for at deltage, men opret en profil på vores hjemmeside og tilmeld dig Aqua Beach Camp.

Sammen med klubbens dygtige unge instruktører, vil børnene få masser af svømning, livredning, kajak roning, og sjove lege på land og i vand. Børnene vil få en masse nye venner og vores dygtige og erfarne instruktører vil gøre alt for, at børnene får en sjov og lærerig uge. 

Der vil blive serveret en lækker og varm frokost alle fem dage samt frisk frugt og saftevand i pauserne. Har barnet nogen allergier eller er vegetar, så venligst skriv det i bemærkninger ved tilmeldingen.

Alle der deltager får: Et Aqua Beach Camp diplom, en t-shirt og en goodiebag med drikkedunk, badehætte, svømmebriller m.m. Husk at opgive t-shirt størrelse ved tilmelding. 

 Vi refunderer ikke beløbet ved evt. afmelding, så tilmeldingen er bindende. Hvis man ikke kan deltage og har betalt er man meget velkommen til selv at sælge den til et andet barn. Aflyser vi selv - f.eks. på grund af Corona restriktioner - så refunderer vi selvfølgelig det fulde beløb.  

 Bemærk: Man skal være fyldt 7 år for at deltage.
Hurtig tilmelding er en god idé, da der er rift om pladserne.

 


Tilmeldte
Tilmeldingsfrist
02.08.2021
Tidspunkt
02.08.2021 kl. 09.00 - 06.08.2021 kl. 15.00
Sted
Lokaler på stranden foran Charlottenlund Fort
Niveau*:
T-shirt størrelse*:
Pris
1750,00 kr.

Facebook

Hovedsponsor

Samarbejdspartnere

Sponsorer