Leveret af Google OversætOversæt

Ønsker du at blive medlem af Gentofte Svømmeklub?

Bliv medlem her


Klubmodul henter siden
Aqua Beach Camp i uge 28
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Aqua Beach Camp er for børn i alderen 7 til 12 år, som er glade for vand og vil tilbringe en hel uge fra kl. 09.00-15.00 sammen med andre vandglade børn og klubbens søde og dygtige instruktører.

Vi mødes alle fem dage på stranden kl. 09.00 ved de hvide barakker på Charlottenlund Strandpark (ved siden af Twin-spirits lokaler eller de offentlige toiletter). Medbring svømmetøj, svømmebriller, håndklæde og tøj til fysisk aktivitet på land og tøj efter vejret, da vi skal være ude hele dagen. Vi har et klubhus på stranden samt et Tipi telt opstillet, hvor vi kan trække ind i tilfælde af dårligt vejr.

Barnet behøver ikke at være medlem af svømmeklubben for at deltage, men opret en profil på vores hjemmeside og tilmeld dig Aqua Beach Camp.

Sammen med klubbens dygtige unge instruktører, vil børnene få masser af svømning, livredning, kajak roning, og sjove lege på land og i vand. Børnene vil få en masse nye venner og vores dygtige og erfarne instruktører vil gøre alt for, at børnene får en sjov og lærerig uge.

Der vil blive serveret varm frokost alle fem dage samt frisk saftevand i pauserne. Har barnet nogen allergier eller er vegetar, så venligst skriv det i bemærkninger ved tilmeldingen.

Alle der deltager får: Et Aqua Beach Camp diplom, en t-shirt og en goodiebag med drikkedunk, badehætte, svømmebriller m.m. Husk at opgive t-shirt størrelse ved tilmelding.

Se video om Aqua Beach Camp HER

Vi refunderer ikke beløbet ved evt. afmelding, så tilmeldingen er bindende. Hvis man ikke kan deltage og har betalt er man meget velkommen til selv at sælge den til et andet barn. Aflyser vi selv - f.eks. på grund af Corona restriktioner - så refunderer vi selvfølgelig det fulde beløb.

Bemærk: Man skal være fyldt 7 år for at deltage.

Hurtig tilmelding er en god idé, da der er rift om pladserne.


Tilmeldte
Tilmeldingsfrist
07.07.2024
Tidspunkt
08.07.2024 kl. 09.00 - 12.07.2024 kl. 15.00
Sted
Charlottenlund strandpark
Pris
2100,00 kr.

Facebook

Hovedsponsor

Samarbejdspartnere

Sponsorer