Leveret af Google OversætOversæt

Ønsker du at blive medlem af Gentofte Svømmeklub?

Bliv medlem her

Gentofte Svømmeklub tilbyder igen i år Aqua Camp i Kildeskovshallen og Aqua Beach Camp på Charlottenlund Fort i sommerferien. Vi åbner op for tilmelding torsdag d. 7. april kl. 18.00. 

Aqua Camp/Aqua Beach Camp er for børn i alderen 7 til 12 år, som er glade for vand og vil tilbringe en hel uge sammen med andre vandglade børn. 

Du får en hel uge mandag til fredag fra kl. 09:00-15:00 i sommerferien, hvor du er i svømmehallen (hvis du tilmelder dig Aqua Camp) eller på Charlottenlund Fort (hvis tilmelder dig Aqua Beach Camp).

Du behøver ikke at være medlem af svømmeklubben for at deltage, men opret en profil på vores hjemmeside og tilmeld dig Aqua Camp/Aqua Beach Camp.

Sammen med klubbens søde og dygtige instruktører får du 5 dage med masser af svømning, sjov, leg og vandaktiviteter i Kildeskovshallen eller på Charlottenlund Fort. Her vil være mange aktiviteter i vand som på land. 

Der er frokost alle fem dage med i prisen. Maden er en varm ret og vil f.eks være lasagne, spagetti bolognese som de fleste børn kan lide, så har barnet nogen allergier så venligst skriv det i bemærkninger ved tilmeldingen. Derudover får alle der deltager en flot Aqua Camp t-shirt og en goodiebag - husk at opgive t-shirt størrelse ved tilmelding. Der er ligeledes saftevand og frisk frugt i pausen.

Vi tilbyder Aqua Camp i Kildeskovshallen i uge 26, 27, 28, 30 og 31

Vi tilbyder Aqua Beach Camp fra Charlottenlund Fort i uge 26, 30 og 31.

Se video om Aqua Beach Camp HER 

Prisen er kr. 1750.- inkl. frokost og tilmelding HER (Du kan først se vores camps på tilmeldingssiden torsdag d. 7. april kl. 18.00.

Vi refunderer ikke beløbet ved evt. afmelding, så tilmeldingen er bindende. Hvis man ikke kan deltage og har betalt er man meget velkommen til at sælge den til andre børn som kunne være interesseret eller vi vil hjælpe ved at spørge ventelisterne.

Bemærk: Man skal være fyldt 7 år for at deltage.

Hurtig tilmelding er en god idé, da der er rift om pladserne.

Med venlig hilsen

Gentofte Svømmeklub 

 

Facebook

Hovedsponsor

Samarbejdspartnere

Sponsorer