Leveret af Google OversætOversæt

Ønsker du at blive medlem af Gentofte Svømmeklub?

Bliv medlem her


Klubmodul henter siden
Åbent vand undervisning søndag - for medlemmer
Tilmeldingsfrist er overskredet

Gentofte Svømmeklub vil gerne tilbyde vores voksne medlemmer et gratis havsvømnings tilbud, da det desværre ser ud til, at genåbningen for voksne lader vente på sig og at vi ikke kommer tilbage i Kildeskovshallen foreløbig.

Vi mødes ved "Vandslottet" som er de hvide barakker på Charlottenlund Fort. Det ligger lige ved siden af "Twin Spirits" lokaler.  

Første undervisningsdag er søndag d. 23. maj kl. 12:00-13:00 og sidste gang er søndag d. 27. juni. Det er "først til mølle" og får du ikke en plads, så skriv dig på venteliste og vi vil se om vi kan oprette et hold mere. 

Kom 15 min før mødetid, så du kan gøre dig klar med udstyr og tag varmt skiftetøj med til bagefter.  

Da vandet stadig er koldt i maj måned, så medbring våddragt, neopren sokker, neopren handsker, neopren hætte, havtaske, briller og badehætte. Badehætten må meget gerne være i en stærk farve såsom lyserød, grøn eller gul. Læs mere HER om at komme i gang med havsvømning og hvad vi anbefaler eller besøg Svømmespecialisten i Rødovre eller deres webshop som vil hjælpe dig og her får du også rabat 20%. Koden er "GESK18". 

Til åbent vand træningerne vil instruktørerne være med i vandet og vil hjælpe jer godt i gang og lave sjove øvelser i havet, da det kan være en stor oplevelse første gang at svømme i havet.  

De første par gange, vil det handle meget om tilvænning til det kolde vand og udstyr. I starten kommer I ikke til at være i vandet i en hel time men i takt med at vandet bliver varmere, øger vi tiden i vandet.  

Log-in med den profil, hvor du er tilmeldt et voksen hold i denne sæson, da det kun er medlemmer som kan tilmelde sig dette event.  

Der kan forekomme ændringer eller aflysninger, hvis der kommer nye Covid-19 forsamlingsrestriktioner. 

 

Tilmeldte
Tilmeldingsfrist
27.06.2021
Tidspunkt
23.05.2021 kl. 12.00 - 27.06.2021 kl. 13.00
Sted
Vandslottet ved Charlottenlund Fort
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'

Facebook

Hovedsponsor

Samarbejdspartnere

Sponsorer