• GSK klubmesterskaber - afsnit 2: torsdag d. 2. marts 2023 16.00-21.00 (Info og tilmelding på dette event)
  • GSK klubmesterskaber - afsnit 3: søndag d. 28. maj 2023 15.30-20.00 - se HER.
  • GSK sommerfest - Vi afslutter festlighederne med præmiering fællesspisning og sjov i poolen til årets sommerfest 2023 lørdag d. 10. juni 2023 - se HER.

Der konkurreres om klubmesterskabstitlen i følgende grupper:

Det er svømmerens årgang der styrer, hvilken gruppe man dyster i.

Ungdomshold og masters kører i deres egne grupper, men alle svømmer uagtet alder eller tilhørsforhold til hold, dyster med i "Åben klasse" kategorien.

Konkurrencebetingelser:

Det er summen af FINA point fra svømmernes (op til) 5 bedste løb (det skal være 5 forskellige løb), der tæller med i klubmesterskabskonkurrencen.

Ved sommerfesten 2023 vil vi præmiere nr. 1, 2 og 3 for henholdsvis drenge og piger i de 10 konkurrencegrupper.

Yderligere præmiering:

Der uddeles ligeledes medaljer til nr. 1, 2 og 3 i alle 25m og 50m løb for grupperne 6-9 ved hvert stævneafsnit.

For grupperne 7-9 gælder det, at man tildeles en særlig præmie ved deltagelse i min. 2 klubmesterskabsafsnit i samme sæson.

Løbsrækkefølge:

Løbsanbefaling pr. afsnit:

Det anbefales at man tilmelder sig mellem 2-3 løb pr. gang og for de mindste evt. kun ét løb. Man behøver ej heller at deltage i alle 3 afsnit for at være med og man indgår også i konkurrencen selvom man ikke har svømmet 5 forskellige løb i alt - det er nemlig op til 5 forskellige løb som tæller med (ens vinderchancer er selvsagt større, hvis man deltager i minimum 5 forskellige løb).

Skal man have indhentet nogle løb, fordi man af én eller anden grund er fraværende fra ét eller to afsnit, så må man gerne svømme flere løb end 3 ved samme afsnit.

Forældrehjælp:

Hvis man har officialuddannelse (modul 2 og opefter) og har mulighed for at hjælpe, men IKKE er oprettet på planday, så send os en mail til kontor@gentofteswim.dk med dit navn og modulnr.

Hvis man som forældre ønsker at hjælpe med andre praktiske ting omkring stævnet før/under/efter og IKKE kan byde ind på vagter via planday, så send os en mail til kontor@gentofteswim.dk med dit navn og hvad du har mulighed for at byde ind med (f.eks. bage boller/kage, være en del af forplejningsteamet ved stævnet, sætte op inden stævnet eller rydde op efter stævnet).

Vi glæder os til at se jer alle sammen og holde et fantastisk klubmesterskab med en hel masse svømmere :)

___________________________________________________________________________________________________

Ved alle arrangementer i Gentofte Svømmeklub regi, er det for forældre og familie tilladt at tage billeder og filme sit eget barn omkring og i bassinet. Det er situationsbilleder og film, hvor I naturligvis bedes rette fokus mod eget barn så vidt muligt. Vis hensyn til hinanden og svømmerne.