Leveret af Google OversætOversæt

Ønsker du at blive medlem af Gentofte Svømmeklub?

Bliv medlem her
Mini-master

Info
Mini-master 

Mini-masters er et hold til svømmere i alderen 15-19 år – Holdet tilbydes 3 ugentlige vandtræninger og dertil 2 ugentlige styrketræninger i forbindelse med vandtræningen. Styrketræning finder sted mandag 19.00-19.45 og søndag 13.30-14.15, så de har 15min til omklædning inden vandtræningen starter. Holdet svømmer i Kildeskovshallen. 


Holdet samler vores ældste unge medlemmer, som ønsker at dyrke svømningen på motionsniveau og på den måde holde sig i form, med et par gange ugentligt i vandet i kombination med styrketræning og sammen med jævnaldrende med en hyggelig stemning og stadig fart over feltet i træningen. Holdet vil blive tilbudt forskellige klubevents i løbet af året. Kalender for Mini-masters holdet kan findes HER.


Holdet modtager svømmere primært fra klubbens konkurrencehold G1I og G1N og ungdomsholdet AQ3, når de aldersmæssigt og niveaumæssigt passer godt ind i gruppen. 


Når svømmerne aldersmæssigt rammer 20år, sendes de automatisk videre til klubbens Masters hold, hvor de får større fleksibilitet i træningsudbuddet og fortsat har træning samtidig med mini-masters holdet mandag og torsdag. 


Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Facebook

Hovedsponsor

Samarbejdspartnere

Sponsorer