Leveret af Google OversætOversæt

Ønsker du at blive medlem af Gentofte Svømmeklub?

Bliv medlem her

Hvilken udstyr skal jeg bruge til OW svømning?

Priserne for våddragter svinger fra alt fra kr. 1200 – 6.000 afhængig af hvilket mærke, kvalitet, tykkelse osv. Allervigtigst er at du bliver nød til at prøve den før køb, så du får den rigtige størrelse. Det er nok en god ide, at købe en begynder dragt til at starte med, indtil du ved om åbent vand svømning er noget for dig.

Gentofte Svømmeklub har rabataftaler med følgende: Svømmespecialisten i Rødovre giver 20% rabat og forhandler alt indenfor svømmeudstyr og våddragter. Skriv til kontor@gentofteswim.dk og få oplyst rabatkoden.

Ocean Dive giver også klubbens medlemmer 10% rabat ved køb. Skriv til os og få oplyst rabatkoden. 

Tyrdanmark.dk forhandler svømmeudstyr og våddragter. Læs mere HER

Se video her med hvad vi anbefaler af udstyr. Klik HER 

Er vandet koldt, anbefaler vi også neoprenhætte/vest/neopren sokker/handsker. Læs mere HER 

Svømmebriller

Det er individuelt, om man kan lide maske brillen eller små briller, men allervigtigst er, at de ikke gnaver og føles nogenlunde behagelige at have på. Der må du prøve dig frem. Vi giver lige et par forslag: Triatlon svømmebrillen, som er god til kigge til siden med og få et større overblik eksempelvis, hvis man vil holde øje med brandmændene eller med svømmemakkeren.

 

Badehætte 

Køb din badehætte i en synlig stærk farve så du kan ses af andre ex. Kajakker, livreddere og andre svømmere. I Gentofte har vi f.eks. en stærk Grøn farve som ikke kan undgås at ses.

Havtaske

En rigtig god ting at have med sig, den har flere gode funktioner.

• For det første for at blive set af speedbåde, kajakker og andre svømmere

• Dernæst er den også dejlig at hænge på ved en evt. pause og snak med svømmekammeraterne.

• Sidst men ikke mindst er den rigtig god til at opbevarer ting i som er for værdifulde til at efterlade på stranden f.eks. bilnøgler, mobiltelefoner osv.

Dog for elektroniske bilnøgler samt mobiler skal du bruge en vandtæt mobilpose som holder vandet ude, da havtasken ikke er 100 procent vandtæt.

Fra maj måned kan man købe havtasken af Gentofte Svømmeklub, hos svømmespecialisten eller den HER på dansk svømmeunions hjemmeside.

Smart taske til din våddragt

Er du træt af, at din våddragt får meget sand på sig når du klæder om, så kan vi anbefale denne våddragtstaske. Du kan stå på den og tage din våddragt af og bære den hjem i tasken. Der findes mange på markedet men vi kan anbefale denne HER

Silikone krave

For at undgå gnavesår i nakken af våddragten, anbefaler vi denne silikone krave som gør, at du ikke får gnavesår i nakken. Klik HER 

 

 

Facebook

Hovedsponsor

Samarbejdspartnere

Sponsorer