Leveret af Google OversætOversæt

Ønsker du at blive medlem af Gentofte Svømmeklub?

Bliv medlem her

Hvordan fungerer ventelisten?

 
Ventelister gælder kun til præcist angivne hold, når de er overtegnede og kun i den sæson, hvor du tilmelder dig en venteliste. En venteliste plads koster kr. 50.-. Du har dog mulighed for at tilmelde dig til flere ventelister, men vil blive opkrævet kr. 50 pr. venteliste.
 
Ventelisten fungerer automatisk og er listebaseret således, at hvis den første på listen ikke ønsker pladsen, går pladsen videre til den næste i den rækkefølge man er tilmeldt. Når du bliver tilbudt en plads, sendes der mail, og du har 72 timer til at reagere på mailen og acceptere pladsen. Hvis du ikke har reageret i løbet af 72 timer, går pladsen uden varsel videre til den næste på listen. 

Såfremt du allerede er tilmeldt et hold, vil du få valget om at deltage på yderligere et hold eller flytte over til det nye hold. Hvis det sidste er tilfældet flyttes betalingen med til det nye hold.

Da det er vigtigt for os at vise det store behov for mere vandtid til svømmeundervisning, i vores politiske arbejde, er der ingen ventelistebegrænsning. Men det er vores erfaring, at hvis man er blandt de første 4 pladser, giver det en realistisk chance for at komme på et hold i løbet af sæsonen. Vi giver dog naturligvis ingen garantier herfor.

Ventelisten får mulighed for at tilmelde sig den nye sæson efter eksisterende medlemmer og inden vi åbner op for nye medlemmer. Det er vigtigt at du den dato vi åbner op for ventelisten, bruger den profil, hvor du er tilmeldt ventelisten og ikke bruger en ny profil, for så kan du ikke tilmelde dig. Læs HER hvordan du kan se om du er tilmeldt ventelisten. 

Facebook

Hovedsponsor

Samarbejdspartnere

Sponsorer