Leveret af Google OversætOversæt

Ønsker du at blive medlem af Gentofte Svømmeklub?

Bliv medlem her

Søgårdsskolen

Adresse:
C.L. Ibsensvej 3
(Indgang fra Paul Petersensvej)
2820 Gentofte

Beskrivelse af skole

Søgårdsskolens hjemmside er http://soegaardsskolen.skoleporten.dk/sp

Parkering

Parkering af bil kan f.eks. ske på parkeringspladsen på Paul Petersensvej eller på Kirketorvet. OBS. Det er ikke tilladt at holde på selve Paul Petersensvej, samt på C. L. Ibsensvej, af hensyn til et godt forhold til naboerne. Adgang til svømmehallen skal ske via lågen fra Paul Petersensvej.
 

Omklædning

Sko sættes i forgangen. Overtøj hænges i mellemgangen, hvorefter obligatorisk afvaskning foregår i et af de 2 små omklædningsrum. Efterlad ikke værdigenstande. Man kan overvære svømningen, hvis man bærer badesandaler eller er barfodet.

Mødetid 

Man møder normalt, så man er klar til undervisning 5 min. før undervisningen begynder iført badetøj da der er afkrydsning og instruktion på land.

Svømmehallen

Varmtvandsbassin 6 x 12 meter (32°C). Der er 87cm dybt i den lave ende og 1.24m i den dybe ende.

Udstyr

Brug hårelastik eller badehætte, hvis man har langt hår, så det ikke irriterer foran øjnene. Undlad badeshorts og benyt badebukser.

Medbring evt. svømmebriller, da det forbedrer hovestillingen i vandet og gør det meget lettere at lære og svømme rigtigt.

Forældre

Ved opstart er vi opmærksom på at der er nogen børn som gerne vil have mor eller far med ind ved svømmebassinet, indtil de er trygge ved undervisningen. Er dette tilfældet, så venligst ophold jer ved mellemgangen ved udgang til svømmehallen fra omklædningsrummene og ikke rundt om bassinet, da det forstyrre undervisningen. Den første i måneden, er forældre velkommen til at overvære undervisningen.

Generelle regler 

Det er vigtigt at vaske sig grundigt inden undervisningen og uden badetøj på. 
 
Forældre kan ikke opholde sig i svømmehallen, men I kan opholde jer i gangen, hvor man også kan se igennem en gladrude og følge med i undervisningen. Ligeledes vil vi opfordre alle forældre og børn til at respektere at gangen er et barfodsområde og at man stiller sine sko i entreen, inden man går ind på gangen.

I løbet af en dag, har vi mange hold igennem og vi opfordrer jer til at bruge svaberen i omklædningsrummene, hvis der trænger til det. Der er en svaber i hvert omklædningsrum.

Omklædningsrummene benyttes efter forældres køn. Dvs. er far med til svømning er der omklædning i drengeomklædningen, også selvom ens barn er en pige.

Spar på længden af badene, da der er problemer med afløbene. Søgårdsskolen arbejde på at forbedre det. 
 

Brug af foto og video i svømmehallen

I skal bede vores instruktør om tilladelse inden foto/video. Denne tilladelse vil fra vores side "kun" blive givet, såfremt der ikke er andre på holdet som modsætter sig dette.

 

Facebook

Hovedsponsor

Samarbejdspartnere

Sponsorer