Leveret af Google OversætOversæt

Ønsker du at blive medlem af Gentofte Svømmeklub?

Bliv medlem her

Strandlund

 

Adresse:

Strandlund 102
2920 Charlottenlund
Tlf. nr.: 3962 1130 (hverdage)

 

Parkering

Parkering af bil kan f.eks. ske på gæsteparkeringspladserne inde på Strandlund, der vender ud mod Strandvejen, og som fortsætter til højre (mod nord) rundt om bygningerne. Obs. Der må ikke parkeres inde på selve området, mellem bygningerne. Det er heller ikke tilladt at benytte de private parkeringspladser. Man kan også benytte parkeringspladserne på Charlottenlund Fort som ligger nord for Strandlund eller på Strandvejen.

Undgå parkeringsbøde

Der er Q-park på Strandlund og I skal indtaste jeres registreringsnummer i en computer i forhallen eller i gangen i kælderen udenfor dørene ind til svømmehallen. I vil derefter modtage en kvittering. Har I ikke registreret bilen i computeren, kan I få en bøde, så husk dette inden svømning og kom i god tid.

Indgang

Fra parkeringspladsen følger man en lille sti mellem de to blokke til Fællescenteret. Indgang til svømmehallen via trappen til venstre for hovedindgangen eller benyt hovedindgangen ved skydedørene.

Svømmehallen

Varmtvandsbassin 7 x 12½ meter. Dybde mellem 80 -140 cm (31°C)

Udstyr

Brug hårelastik eller badehætte, hvis man har langt hår, så det ikke irriterer foran øjnene. Undlad badeshorts og benyt badebukser.
Medbring evt. svømmebriller, da det forbedrer hovestillingen i vandet og gør det meget lettere at lære og svømme rigtigt.

 

Ble

Bruger barnet ble, er det vigtigt at bruge en speciel svømmeble som hedder "little swimmers". Udover bleen bedes børnene bruge en stram buks eller Happy Nappy, som er med til at sikre at der ikke kommer noget ud i vandet, hvis der sker et uheld. Bleerne og den stramme buks sikrer os mod de små uheld, der kræver lukning af bassinet og aflysning af undervisningen resten af dagen. Ellers opfordrer vi jer til at være særlig opmærksom på jeres barns kropssprog, så I evt. kan nå at forhindre et uheld i vandet. 

 

Venligst brug ble affaldsspandene i omklædningen til brugte bleer og venligst læg din ble med afføring i en lukket pose, hvis du bruger den almindelige affaldsspand.

 

Grundig afvaskning

Kom i god tid, så dit barn kan blive ordentligt vasket inden undervisningen. Det er vigtigt, at vaske sig grundigt med sæbe - uden badetøj og skylle håret - for at undgå at der kommer bakterier i vandet. Dermed er du med til at reducere klorindholdet, fordi svømmehallen bliver nødt til at komme ekstra klor i vandet for at holde det rent. Det er både sundere for din krop og indeklimaet. 

Venligst begræns længden af badene max. 2 tryk, da der ikke er uanet mængder af varmt vand og vi skulle gerne have varmt vand til alle svømmerne efter undervisning. Ligeledes opstår der nemt kø ved badene, da der kun er 2 brusere i hvert omklædningsrum. Lad dem som skal til undervisning have fortrinsret til bruserne, så de ikke kommer for sent til undervisningen. 

 

Omklædning

Husk at stille skoene udenfor på gangen. Det er ikke tilladt at have sko på inde i omklædningsrummet, svømmehallen eller motionsrummet. Overtøj hænges i mellemlokalet, hvorefter obligatorisk afvaskning foregår i et af de 2 baderum. Efterlad ikke værdigenstande.


Brug af spraydeo

Det er ikke tilladt at bruge spraydeo i omklædningsrummet da det kan være til gene for børn og forældre.

 

Før undervisning

Kommer man ind til bassinet før tid, så sæt jer ned på måtterne eller gulvet (ikke langs bassinkanten) og forhold jer i ro og respekter det hold som er i gang med undervisningen.

 

Det er ikke tilladt at gå i bassinet før undervisningen på det foregående hold er slut og trænerne har givet jer lov til at gå i vandet, da det skaber meget uro for det hold som er i gang med undervisningen.

 

Forældre er velkomne til at se på den første gang i måneden

Svømmehold, hvor forældre ikke er med i bassinet bedes venligst opholde sig ude på gangen eller oppe i forhallen i sofaerne men er velkomne den første gang i måneden til at se på undervisningen. 

 

Mad

Det er ikke tilladt at spise medbragt mad i svømmehallen, omklædningsrummet eller saunaen. I er meget velkommen til at spise jeres mad ovenpå i forhallen i sofaerne.

 

Omklædningsrum

Omklædningsrummene benyttes efter forældrenes køn. Dvs. er far med til svømning er der omklædning i drengeomklædningen, også selvom ens barn er en pige.

 

I løbet af en dag, har vi mange hold igennem og vi opfordrer jer til at bruge svaberen i omklædningsrummene, hvis der trænger til det.

 

Motionsrummet

Motionsrummet som er ved siden af svømmehallen, må kun bruges hele lørdagen og søndagen.

 

 

Brug af foto og video i svømmehallen

I skal bede vores instruktør om tilladelse inden foto/video. Denne tilladelse vil fra vores side "kun" blive givet, såfremt der ikke er andre på holdet som modsætter sig dette. 

 

 

Facebook

Hovedsponsor

Samarbejdspartnere

Sponsorer