Leveret af Google OversætOversæt

Ønsker du at blive medlem af Gentofte Svømmeklub?

Bliv medlem her

Strandlund

Adresse

Strandlund 102
2920 Charlottenlund
Tlf. nr.: 3962 1130 (hverdage)

Parkering

Parkering af bil kan f.eks. ske på gæsteparkeringspladserne inde på Strandlund, der vender ud mod Strandvejen, og som fortsætter til højre (mod nord) rundt om bygningerne. Obs. Der må ikke parkeres inde på selve området, mellem bygningerne. Det er heller ikke tilladt at benytte de private parkeringspladser. Man kan også benytte parkeringspladserne på Charlottenlund Fort som ligger nord for Strandlund eller på Strandvejen.

Undgå parkeringsbøde

Der er kommet Q-park på Strandlund og I skal indtaste jeres registreringsnummer i en computer i forhallen eller i gangen i kælderen udenfor dørene ind til svømmehallen på Strandlund og vil derefter modtage en kvittering. Har I ikke registreret bilen i computeren, kan I få en bøde, så husk dette inden svømning og kom i god tid.

Indgang

Fra parkeringspladsen følger man en lille sti mellem de to blokke til Fællescenteret. Indgang til svømmehallen via trappen til venstre for hovedindgangen eller benyt hovedindgangen.

Omklædning

Sko sættes i gangen. Det er ikke tilladt at gå med sko på i omklædningen, svømmehallen og motionsrummet. Overtøj hænges i mellemlokalet, hvorefter obligatorisk afvaskning foregår i et af de 2 baderum. Efterlad ikke værdigenstande. Der deltager en voksen sammen med barnet i vandet.
Kom i god tid, da der er antalsbegrænsning på hvor mange der kan klæde om og tage bad samtidig. Vi kan benytte det tilstødende motionsrum til omklædning, afvaskning skal dog stadig foretages. Begræns brusetiden mest muligt. 

Mødetid

Man møder normalt ved kanten, så man er klar 5 minutter før undervisningen begynder. Det betyder at man skal påregne at komme 15-20 min før undervisningsstart da der vil være ventetid i omklædning og bruser. 

Svømmehallen

Varmtvandsbassin 7 x 12½ meter. Dybde mellem 80 -140 cm (31°C)

Udstyr

Brug hårelastik eller badehætte, hvis man har langt hår, så det ikke irriterer foran øjnene. Undlad badeshorts og benyt badebukser.

Medbring evt. svømmebriller, da det forbedrer hovestillingen i vandet og gør det meget lettere at lære og svømme rigtigt.

Forældre

Forældre kan desværre ikke opholde sig i svømmehallen på grund af myndighedernes antalsbegrænsninger.

Vi er opmærksom på at der ved opstart, kan være nogen som gerne vil have mor/far med indtil de føler sig trygge ved undervisningen.

Generelle regler og  Covid-19 retningslinjer i GSK klik HER

 

Husk grundig afvaskning inden undervisning, både af barnet og den voksen som skal med i vandet. Husk at afvaskningen skal ske uden badetøj både for voksne og børn. Husk at stille skoene udenfor på gangen. Det er ikke tilladt at have sko på inde i omklædningsrummet, svømmehallen eller motionsrummet.
Vi opfordrer alle vores brugere af Strandlund, til at efterleve Strandlunds regler omkring spisning i svømmehallen. Det er ikke tilladt at spise medbragt mad i svømmehallen, omklædningsrummet eller saunaen. I er meget velkommen til at spise jeres mad ovenpå i forhallen i sofaerne.
Omklædningsrummene benyttes efter forældres køn. Dvs. er far med til svømning er der omklædning i drengeomklædningen, også selvom ens barn er en pige.
I løbet af en dag, har vi mange hold igennem og vi opfordre jer til at bruge svaberen i omklædningsrummene, hvis der trænger til det. Der er en svaber i hvert omklædningsrum.
Venligst begræns længden af badene max 2 tryk, da der ikke er uanet mængder af varmt vand og vi skulle gerne have varmt vand til alle svømmerne efter undervisning. Ligeledes opstår der nemt kø ved badene, da der kun er 2 brusere i hvert omklædningsrum, så venligst tag korte bade max 2 tryk og lad dem som skal til undervisning have fortrinsret til bruserne, så de ikke kommer for sent til undervisningen.


Venligst brug ble affaldsspandene i omklædningen til brugte bleer og venligst læg din ble med afføring i en lukket pose hvis du bruger den almindelige affaldsspand.
 
Husk at tømme badekarrene efter brug og sætte dem på plads.
 
Motionsrummet som er ved siden af svømmehallen må kun bruges til omklædning, der er opsat stole til at lægge sit tøj på. 
Det er ikke tilladt at bruge elevatoren som legetøj, da den er til de ældre beboere.

Vis generel hensyn til beboerne på Strandlund.
Såfremt barnet bruger ble, skal der anvendes en speciel svømmeble, som hedder Little swimmers, der forhandles af mange dagligvarer butikker. Udover bleen bedes børnene bruge en stram buks, som er med til at sikre at der ikke kommer noget ud i vandet, hvis der sker et uheld. Bleerne og den stramme buks sikrer os mod de små uheld, der kræver lukning af bassinet og aflysning af undervisningen resten af dagen.
Man kan også købe en svømmeble af træneren, hvis man har glemt derhjemme. 

 

 

Brug af foto og video i svømmehallen

I skal bede vores instruktør om tilladelse inden foto/video. Denne tilladelse vil fra vores side "kun" blive givet, såfremt der ikke er andre på holdet som modsætter sig dette.

 

Facebook

Hovedsponsor

Samarbejdspartnere

Sponsorer