Leveret af Google OversætOversæt

Ønsker du at blive medlem af Gentofte Svømmeklub?

Bliv medlem her

 Velkommen til Ungdomsafdelingen (Aquachamp og Minimasters)


I Gentofte Svømmeklub arbejder vi på at skabe svømmetilbud, så man kan dyrke vandsporten som motionsform uanset alder! Vi glæder os rigtig meget til at byde dig velkommen til sjov med vand og motion i Gentofte Svømmeklub.

 

Forventning til Svømmerens færdigheder

Klubbens ungdomsafdeling forudsætter at svømmeren har tilegnet sig svømmefærdigheder i forbindelse med klubbens eget svømmeskoletilbud, skolesvømning eller andet. Svømmeren skal uanset alder, være i stand til at bevæge sig frit i vandet uden hjælpemidler, skal som minimum kunne svømme crawl og rygcrawl, samt have stiftet bekendtskab med brystsvømning og butterfly. Svømmeren skal uden pause kunne svømme minimum 100m.

 

Undervisningen oa.

I ungdomsafdelingen fortsætter vi udviklingen af svømmernes svømmetekniske færdigheder i vand. Nogle hold tilbydes også supplerende træning på land. Derudover bevæger vi os over imod, at bruge svømningen og vandsportens øvrige elementer, såsom kunstsvømning, vandpolo, udspring og livredning, som spændende variationsmuligheder.

Vi arbejder på fællesskabet mellem svømmerne med forskellige sjovere vandaktiviteter i forbindelse med svømmeundervisningen og vi tilbyder derudover flere forskellige typer events i løbet af sæsonen - både for ungdomsafdelingen i sig selv, men også i samarbejde med både svømmeskolen og konkurrenceafdelingen.

Svømmerne i ungdomsafdelingen tilbydes også løbende forskellige mulighed for at konkurrere i bassinsvømning i samarbejde med henholdsvis svømmeskolen ellerkonkurrenceafdelingen.

 

Kalender og events

Følg linket her, for at få adgang til kalenderen for ungdomsafdelingens hold: Klik HER

Desværre vil der forekomme aflysninger af normal undervisning, når vi afholder stævner, som primært ligger om lørdagen og/eller søndag i Kildeskovshallen.

Vi tilbyder erstatningssvømning i det omfang det er muligt, når der bliver afholdt stævner for konkurrenceafdelingen, men ikke når vi afholder arrangementer for svømmeskolen, da vi håber at jeres børn vil deltage til disse arrangementer/stævner. I har tilmeldt jeres børn svømning i en svømmeklub, hvor vi som en del af undervisningen tilbyder stævner.

Vi giver ingen kompensation ved aflysninger, med mindre det er sket tre gange i træk, dog ikke ved helligdage.

Bemærk at vi altid tilbyder et alternativt arrangement, når en aflysning skyldes at vi selv afholder et svømmestævne.

Invitationer til de events som ses af kalenderen for de respektive hold, vil ligeledes blive sendt ud til jer pr. Mail, når vi nærmer os datoen. I vil altid kunne finde oplysninger om eventet direkte gennem link i kalenderen.

Det kan ændre sig for sæson til sæson med, hvornår de forskellige events bliver afholdt og hvor mange events vi afholder.

Der vil pga. Ferie- og helligdage være fast lukkedage hver sæson. Lukkedage fremgår 
HER


Klubmodul App.
Vi anbefaler, at du downloader Klubmodul App'en, på din mobil telefon. Klubmodul er det medlemssystem, som vi benytter. Her kan du finde oversigt over events, lukkedage osv. og her vil du under menu "kalender" finde alle vores arrangementer for svømmeskolen. Du kan tilføje arrangementerne til din kalender. Du kan også melde fra, hvis du en dag ikke kan komme til undervisningen. 
 

Forældreengagement
Vi henstiller til, at man som forældre lader trænerne stå for alt input under træningen, både fagligt og socialt. Derfor ser vi helst, at man ”kun” overværer sit barns træning den første undervisningsdag hver måned. Det er vigtigt, at børnene og de unge har tillid til deres træner og ikke kommer i konflikt med krav og forhåbninger fra forældre.

GSK svømmeskole vil altid gerne benytte sig af forældreengagement, så bestyrelsen opfordrer til, at man som forældre deltager i de arrangementer, der tilbydes. For eksempel har vi til svøm-langt altid brug for banetællere!

Vi vil også få brug for hjælp i forbindelse med events af mere social karakter til f.eks. at bage boller eller stå for nogle småopgaver i forbindelse med det pågældende event.

Kontingent 

Læs mere HER

Udstyr til svømmeundervisningen

Når man svømmer på et Aquachamp- eller minimasters hold, så vil vi sætte pris på at I anskaffer og har følgende med til træning. Læs mere HER 

Facebook

Hovedsponsor

Samarbejdspartnere

Sponsorer