Leveret af Google OversætOversæt

Ønsker du at blive medlem af Gentofte Svømmeklub?

Bliv medlem her

Velkommen til svømmeskolen

 
Vi glæder os rigtig meget til at tilbringe mange timer i vandet med dig og din familie.

Holdplacering
GSK udvikler og træner deres svømmere efter et aldersrelateret træningsprincip. I svømmeskolen vil det sige, at det er alderen og ikke nødvendigvis svømmefærdigheder, der vil være bestemmende for, hvilket hold man placeres på. Dog vil alle holdtyper være opdelt på en sådan måde, at vi samler børnene på de hold, der passer til deres niveau, så alle får det optimale ud af undervisningen.
Som udgangspunkt vil et barn starte på et baby- eller familiehold med enten mor eller far. Herefter vil man gå på guppy, delfin, hval, minihaj, haj eller Medleyskole for så enten at blive spurgt, om man vil i konkurrenceafdelingen eller på et af vores ungdomshold, som hedder Aquachamp, hvor man kan svømme en, to eller tre gange om ugen.

Som svømmer hos GSK skal du være opmærksom på, at vi gennemfører oprykninger (holdflytninger) én gang om året, inden sommerferien. Alle svømmere vil blive vurderet og I vil som forældre få en mail i slutningen af maj måned, hvor I vil blive informeret om tilmeldingsproceduren for næste sæson og hvilket hold, vi anbefaler at svømmeren skal svømme på til næste sæson. Det er dog muligt i løbet af sæsonen at rykke til et lavere/højere niveau, hvis det viser at niveauet ikke passer til svømmeren.

Arrangementer
I svømmeskolen har vi ca. to gange om året en svøm-langt dag. Det foregår i Kildeskovshallen. Her er alle børn fra mini-delfin og opefter velkomne til at komme og prøve kræfter med, hvor langt de kan svømme. Der vil blive uddelt distance mærker til alle børn og deres trænere vil være på kanten med gode råd og opmuntringer. Derudover vil svømmerne blive inviteret til ca. to ministævner, hvor de skal svømme på tid mod deres kammerater. Vi afholder så vidt muligt, "Store badedag" for hele familien en gang om året. Vi afholder også i juni måned en "sjov med vand eftermiddag" for alle vores mindste svømmere. Voksenholdene har også en julesjov aften i december måned.

Klubmodul App.
Vi anbefaler, at du downloader Klubmodul App'en, på din mobil telefon. Klubmodul er det medlemssystem, som vi benytter. Her kan du finde oversigt over events, lukkedage osv. og her vil du under menu "kalender" finde alle vores arrangementer for svømmeskolen. Du kan tilføje arrangementerne til din kalender. Du kan også melde fra, hvis du en dag ikke kan komme til undervisningen. Vi har lavet en video guide med hvordan du bruger Klubmodul App'en HER
Du kan kan også læse vejledningen både på dansk/engelsk her: Vejledning til Klubmodul App (3).pdf

Arrangementer i 2023/2024:
D. 24. september 2023 - Store badedag i Kildeskovshallen for alle hold/familien. Tilmelding klik HER  
D. 3. december 2023 - Jule svøm-langt i Kildeskovshallen for hold der svømmer i Kildeskovshallen. Tilmelding klik HER
D. 12. december 2023 - Jule sjov for voksenholdene i Kildeskovshallen. Tilmelding klik HER
D. 4. februar 2024 - Fastelavnsfest i klubhuset. Afsnit 1 fra kl. 13-14.30 Afsnit 2 fra kl. 15-16.30
D. 2. marts 2024 - Svøm-langt i Kildeskovshallen for hold der svømmer i Kildeskovshallen. Tilmelding klik HER
D. 14. april 2024 - Diplom dag i Kildeskovshallen for hold der svømmer i Kildeskovshallen.
D. 1. juni 2024 - Ministævne i Kildeskovshallen for hold der svømmer i Kildeskovshallen. Tilmelding kil HER

Desværre vil der forekomme aflysninger af normal undervisning, når vi afholder stævner, som primært ligger om lørdagen og/eller søndag i Kildeskovshallen.

Vi tilbyder erstatningssvømning i det omfang det er muligt, når der bliver afholdt stævner for konkurrenceafdelingen, men ikke når vi afholder arrangementer for svømmeskolen, da vi håber at jeres børn vil deltage til disse arrangementer/stævner. I har tilmeldt jeres børn svømning i en svømmeklub, hvor vi som en del af undervisningen tilbyder stævner.

Vi giver ingen kompensation ved aflysninger, med mindre det er sket tre gange i træk, dog ikke ved helligdage.
Bemærk vi ligger altid arrangementer for svømmeskolen samtidig med at vores konkurrence afdeling også afholder stævner.
Kontingentet er betaling for et medlemskab, ikke for en bestemt mængde idræt og eller undervisning på et specifikt hold. Et foreningsmedlemskab er ikke omfattet af forbrugeraftale loven og derfor vil der ikke være nogen økonomisk kompensation.

Invitationer til ovenstående arrangementer vil blive sendt ud pr. mail, når vi nærmer os datoen.
Fredag, lørdag og søndagsholdene i Kildeskovshallen vil få flere aflysninger end hverdagsholdene pga helligdage og stævner i Kildeskovshallen. Der gives ingen kompensation i kontingentet pga af dette. HER finder du en oversigt over aflysninger pga arrangementer for svømmeskolen.

Det kan ændre sig for sæson til sæson med hvornår arrangementerne bliver afholdt og hvor mange arrangementer vi afholder. I vil et par uger inden arrangementet afholdes, modtage en invitation til arrangementet på e-mail.

GSK holder fastelavnsfest, hvor svømmere og deres familier kan mødes med hinanden og slå katten af tønden.

Lukkedage fremgår HER


Undervisning
Vores trænere er alle unge, dygtige drenge og piger, som næsten alle er tidligere konkurrencesvømmere. Derfor har de et indgående kendskab til alle stilarter og opmuntring af børnene. Alle vores hold fra guppy og opefter har tilknyttet både en træner samt en hjælpetræner til hver undervisning. Vi har tilknyttet en yderst kompetent konsulent, Sanne Skov, som til dagligt står for uddannelse af vores trænere.

Når svømmerne går på Delfinhold eller derover, forventes det, at de stiller ved kanten til opvarmning 10 minutter før deres hold starter. Her vil træneren eller hjælpetræneren stå for opvarmning. Det forventes at svømmeren har en t-shirt på, så han/hun ikke bliver kold. Vi opfordrer til, at man benytter en klub t-shirt med navn. Det er muligt at købe klubtøj online i shoppen via hjemmesiden. Klik HER.

Vi ønsker at give så mange svømmere mulighed for at gå til svømning og derfor krydser trænerne svømmernes fremmøde af på deres mobiltelefon, så vi kan se hvordan fremmødet er på de forskellige hold.

Svømmehaller
Vi benytter os at 3 svømmehaller. Strandlund til de mindste svømmere fra 0-ca. 5 år, Søgårdsskolen til de mellemste svømmere fra ca. 5-7 år og de større børn og voksne i Kildeskovshallen. Læs mere HER

Forældreengagement
Vi henstiller til, at man som forældre lader trænerne stå for alt input under træningen, både fagligt og socialt. Derfor ser vi helst, at man ”kun” overværer sit barns træning den første undervisningsdag hver måned. Det er vigtigt, at børnene har tillid til deres træner og ikke kommer i konflikt med krav og forhåbninger fra forældre.

GSK svømmeskole vil altid gerne benytte sig af forældreengagement, så bestyrelsen opfordrer til, at man som forældre deltager i de arrangementer, der tilbydes. For eksempel har vi til svøm-langt altid brug for banetællere!

Kontingent 

Læs mere HER 

Facebook

Hovedsponsor

Samarbejdspartnere

Sponsorer